Lacul Morii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Bibanul,a depus(am vazut uni prinsi la plasa,sunt "supti"),sala rar (de tot),sabioara a inceput firav la "fostul stejar"."cetatenii"sunt la datorie si parca mai desi(de ,recesiunea"),"militienii"le tin ca de obicei de "sase".In rest, antrenament!
ps pe dimbovita,la semanatoarea sabioara cit tigara"scurta",si bibabul c am la fel!
ps pe dimbovita,la semanatoarea sabioara cit tigara"scurta",si bibabul c am la fel!
- blogpescuit.com
- junior
Multumesc,DidelPro scrie:Bibanul,a depus(am vazut uni prinsi la plasa,sunt "supti"),sala rar (de tot),sabioara a inceput firav la "fostul stejar"."cetatenii"sunt la datorie si parca mai desi(de ,recesiunea"),"militienii"le tin ca de obicei de "sase".In rest, antrenament!
Am fost si eu azi pe acolo. Am dat vreo 2 ore si decat un tac. Dar nimic nu am prins

Apropo de braconaj , am vazut ca sau specializat. Acum intra cu camera , dar mai au si o undita pusa pe camera la oha

http://img525.imageshack.us/img525/2931/dsc00082h.jpg
http://img90.imageshack.us/img90/730/dsc00084nnh.jpg
Fir!
-
- veteran
Deh, imbatranesc si eu...incep sa fiu conservator! Nu sunt de acord cu braconierii cu plase, volti, carbid etc dar ii tolerez fara probleme pe cei cu undita!smmileyypescarul scrie:
Gata ai revenit la normal. Pe vremuri ereai deacord cu braconieri. Acum vad ca practici pescuitul ca tot muritorul.
Ia zi pe dambovita le ce twister ai luat, culoare / lungime. In zona caminelor ai dat?
Fir!

Am prins bibanii pe langa Podul Cotroceni, zona Spital Municipal. Twister galben si respectiv alb, mic (corp de vreo 3-4 cm), acul cred ca e nr 8 sau 9. Le-am jucat intre ape, si mai spre suprafata si mai spre fund. Nu am dat in zona caminelor pentru ca e prea multa lume, vin chibitii la mine, mai ales chibite din alea cu fuste mini care isi zic studente si care pun atatea intrebari incat....nu mai sunt atent la muscatura bibanului!

- blogpescuit.com
- junior
Fario_nebunu scrie:Deh, imbatranesc si eu...incep sa fiu conservator! Nu sunt de acord cu braconierii cu plase, volti, carbid etc dar ii tolerez fara probleme pe cei cu undita!smmileyypescarul scrie:
Gata ai revenit la normal. Pe vremuri ereai deacord cu braconieri. Acum vad ca practici pescuitul ca tot muritorul.
Ia zi pe dambovita le ce twister ai luat, culoare / lungime. In zona caminelor ai dat?
Fir!![]()
Am prins bibanii pe langa Podul Cotroceni, zona Spital Municipal. Twister galben si respectiv alb, mic (corp de vreo 3-4 cm), acul cred ca e nr 8 sau 9. Le-am jucat intre ape, si mai spre suprafata si mai spre fund. Nu am dat in zona caminelor pentru ca e prea multa lume, vin chibitii la mine, mai ales chibite din alea cu fuste mini care isi zic studente si care pun atatea intrebari incat....nu mai sunt atent la muscatura bibanului!
Fain. De cand imbatranesti iti mai vine mitea la cap

A sa nu uit. Greutatea jigului 2-5 g ? sau mai mare? Am fost ieri pe lac si decat un tac , in rest nimic, mort. Ereau si cu halau si luau ciuciu.....
Multam
Fir
-
- utilizator constant
-
- veteran
Vreau sa va intreb pe cei care mergeti pe Lacul Lorii la rapitor. Oare se vor face controale in prohibitie? Eu as vrea sa incerc la naluci si prin mai, evident fara a pastra nimic din ce prind. Dar ma tot gandesc ca ar fi aiurea sa vina controlul si sa confiste scule, dea amenzi etc. Voi ce faceti? Duceti undita in debara sau "riscati" pe lacul Morii? Bine...o sa ziceti ca nici naiba nu va veni ever ever sa ceara vreun permis aici si ca plasarii desigur vor continua bisnisul dar...m-ar durea sa raman fara scule.Mihai Epcs scrie:Salut. Didele mai zii ceva ....care mai e treaba? Nu am mai apucat sa ma duc de cateva zile bune din cauza serviciului.....A inceput sa miste ceva mai bine?
-
- utilizator constant
-
- veteran
daca dai doar cu naluci si nu retii nimic, e simplu. daca te controleaza cineva...zici ca dai dupa stiuca. totul e sa nu te gaseasca cu peste in traista.Fario_nebunu scrie:Vreau sa va intreb pe cei care mergeti pe Lacul Lorii la rapitor. Oare se vor face controale in prohibitie? Eu as vrea sa incerc la naluci si prin mai, evident fara a pastra nimic din ce prind. Dar ma tot gandesc ca ar fi aiurea sa vina controlul si sa confiste scule, dea amenzi etc. Voi ce faceti? Duceti undita in debara sau "riscati" pe lacul Morii? Bine...o sa ziceti ca nici naiba nu va veni ever ever sa ceara vreun permis aici si ca plasarii desigur vor continua bisnisul dar...m-ar durea sa raman fara scule.Mihai Epcs scrie:Salut. Didele mai zii ceva ....care mai e treaba? Nu am mai apucat sa ma duc de cateva zile bune din cauza serviciului.....A inceput sa miste ceva mai bine?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran