Lacul Morii Bucuresti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
nu stam de vorba cu spectatorii! lolz.
nu serios, mergi acasa si ia-ti o lanseta cu tine si o mana de jiguri. daca iesi la 8 ai timp suficient. jiguri sa-ti iei neaparat. ca sa ai ce pierde, nu de alta.
nu te stresa, intunericul nu e o problema cand e vorba de salau. daca e macar unul pe acolo o sa vezi ca stie sa pape si noaptea. pentru punct de intalnire, scrie-i lui dan un mail, nici eu nu stiu deocamdata.
nu serios, mergi acasa si ia-ti o lanseta cu tine si o mana de jiguri. daca iesi la 8 ai timp suficient. jiguri sa-ti iei neaparat. ca sa ai ce pierde, nu de alta.
nu te stresa, intunericul nu e o problema cand e vorba de salau. daca e macar unul pe acolo o sa vezi ca stie sa pape si noaptea. pentru punct de intalnire, scrie-i lui dan un mail, nici eu nu stiu deocamdata.
- Wavedancer
- veteran
- Wavedancer
- veteran
lacul are superpotential, daca ar fi concesionat ar fi o superdestinatie de salau
cand eram in liceu luam tramvaiul pana acolo si ma plimbam pe mal, erau odata doi baieti care aveau 3 lansete amarate cu baboi si aveau cativa salai supermeserasi
este un lac excelent pentru salau, pazit si nebraconat s-ar umple in 3 ani
eu am 10 min de acasa pana acolo
se poate pescui cu barca la mare meserie, este foarte mare.....
si are si locuri cu pietris, agataturi, mai exista si albia veche a dambovitei, insula, etc
acuma cred ca geamantanele cu chinezi pot oferi un drillll......
cand eram in liceu luam tramvaiul pana acolo si ma plimbam pe mal, erau odata doi baieti care aveau 3 lansete amarate cu baboi si aveau cativa salai supermeserasi
este un lac excelent pentru salau, pazit si nebraconat s-ar umple in 3 ani
eu am 10 min de acasa pana acolo
se poate pescui cu barca la mare meserie, este foarte mare.....
si are si locuri cu pietris, agataturi, mai exista si albia veche a dambovitei, insula, etc
acuma cred ca geamantanele cu chinezi pot oferi un drillll......
da. eu am luat o punga de plastic cu apa si infuzori, plus una bucata curea de cauciuc de vreo 2m lungime si alte maruntisuri imposibil de identificat. dan a scos si el diverse, dar cum era intuneric nu mi-am dat seama ce putea fi. mihaishad nu s-a riscat sa piarda nimic, mai mult a vorbit decat a pescuit. beri n-au fost. am dat foarte putin, pentru ca era un vant turbat din fata si apa mica in mal, deci ne-am gandit si noi ca oamenii ca salaul era pe undeva prin larg. asa ca am plecat spre casele noastre foarte repede. un pic si de frica sobolanilor, erau unii mari, frumosi, cam cat iepurii de casa. nu serios, chiar credeai ca putem prinde ceva pe un lacul morii?
Da. De ce nu?eugen scrie: chiar credeai ca putem prinde ceva pe un lacul morii?
Lacul Morii nu l-am vazut niciodata decat la tv. Chiar acum cativa ani erau date reportaje la "Fir intins" la pescuit la rapitor iarna pe Lacul Morii si Caramidarie (?!) daca mai tin bine minte denumirea.
Oricum, iesirea a prins bine, banuiesc.
paul,
in bucuresti am prins salau o singura data, anul asta in primavara. si nu erau salai ci strapazani de cca 2 ani, coborati pe dambovita din lacul morii. problema e ca atunci cand i-am prins a fost exact in perioada cand s-a golit aproape complet lacul, lucru pe care eu nu-l stiam sigur dar s-a confirmat aseara din povestile lui mihaishad. probabil ca mai sunt cativa pesti sus in lac, care-or mai fi ramas in ochiurile de apa nesecate. insa ca sa-i gasesti trebuie sa mergi cu barca si sonar si sa umbli de nebun enspe km, ca sa nu mai vorbim de faptul ca in astfel de situatii pestii sunt extrem de suspiciosi si stiu sa dribleze orice, inclusiv plasele monofilament care sunt omniprezente. au trecut vremurile alea cand se faceau emisiuni teve acolo.
in bucuresti am prins salau o singura data, anul asta in primavara. si nu erau salai ci strapazani de cca 2 ani, coborati pe dambovita din lacul morii. problema e ca atunci cand i-am prins a fost exact in perioada cand s-a golit aproape complet lacul, lucru pe care eu nu-l stiam sigur dar s-a confirmat aseara din povestile lui mihaishad. probabil ca mai sunt cativa pesti sus in lac, care-or mai fi ramas in ochiurile de apa nesecate. insa ca sa-i gasesti trebuie sa mergi cu barca si sonar si sa umbli de nebun enspe km, ca sa nu mai vorbim de faptul ca in astfel de situatii pestii sunt extrem de suspiciosi si stiu sa dribleze orice, inclusiv plasele monofilament care sunt omniprezente. au trecut vremurile alea cand se faceau emisiuni teve acolo.