Lacul Știucii de la Săcălaia - încotro ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Sper sa nu se supere dl Valentin dar pentru a putea semna acest memoriu am creat o petitie cu textul propus de dansul pe care sa o putem aduce la cunostinta AJVPS, GUVERNULUI, AGENTIILOR DE MEDIU SI MINISTERULUI MEDIULUI.
PETITIA SE VA NUMI
SACALAIA LACUL STIUCILOR- PROTECTIE PENTRU STIUCI
si va deveni activa max 2 zile.
Cred ca este cea mai simpla cale de a vedea care este nr pescarilor care sunt impotriva acestei hotariri a conducerii AJVPS dar daca deranjeaza pe autorii acetui memoriu ( sesizari) pot sa opresc acest demers imediat.
In cazul petitiei impotriva circulatiei cu barci cu motor termic se pare ca a avut efect o asemenea petitie.
Cu stima si astept acordul D-vs
Adrian
PETITIA SE VA NUMI
Cred ca este cea mai simpla cale de a vedea care este nr pescarilor care sunt impotriva acestei hotariri a conducerii AJVPS dar daca deranjeaza pe autorii acetui memoriu ( sesizari) pot sa opresc acest demers imediat.
In cazul petitiei impotriva circulatiei cu barci cu motor termic se pare ca a avut efect o asemenea petitie.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
si efectul petitiei care a fost??? se plimba maharii cu barcile pe lacurile d acumulare mai ceva ca in portul Constanta.adriand scrie:Sper sa nu se supere dl Valentin dar pentru a putea semna acest memoriu am creat o petitie cu textul propus de dansul pe care sa o putem aduce la cunostinta AJVPS, GUVERNULUI, AGENTIILOR DE MEDIU SI MINISTERULUI MEDIULUI.
PETITIA SE VA NUMI
Adrian
Eu unul sunt de acord sa semnez! sa vedem ce o sa iasa si de aici!
-
- veteran
Adrian ,sper sa nu fiu inteles gresit ...adriand scrie:Daca sunteti de acord voi comunica linkul pentru aceasta petitie pe care nu am semnat-o fiindca ramane a d-vs.
Adrian
LRS face acest memoriu in numele ei .
Nu avem nimic impotriva ca societatea civila sa initieze un memoriu si in acest sens ,la fel cu cel de la Belis.
Noi dorim sa atragem atentia in primul rind AJPS Cluj ca ne pasa de ceea ce se intimpla la Sacalaia atit ca pescari sportivi ce suntem cit si in calitate de competitori si asteptam o revocare a hotaririi AJPS cit mai rapida...
Nu avem nimic inpotriva petitiei on line pe care membrii LRS o vor semna cu siguranta si in nume propriu.
Asa incit Adrian daca doresti sa dai drumul la petitia online liga nu are nimic de obiectat ...
Cu cit mai multi interesati de Sacalaia cu atit mai multe sanse de reusita.
Multumesc tuturor pt. implicare.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Din aceasta cauza nu am semnat ,ci doar am incercat sa implic cat mai multa lume, facandu-l public intr-o maniera care sa poata fi accesata de toata lumea si semnata pentru ca apoi sa poata fi remisa organelor interesate in demersul vostru cu care cred ca suntem de acord multi pescari.
Linkul este: http://www.petitieonline.ro/petitie-p13385050.html
Daca sunt ceva obiectii il pot suspenda imediat.
Adrian
Linkul este: http://www.petitieonline.ro/petitie-p13385050.html
Daca sunt ceva obiectii il pot suspenda imediat.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
-
- veteran
Adrian asa cum am scris mai sus nu sunt obiectii ...
LRS va depune acest memoriu miine la AJPS Cluj .
Sper sa fie luat in considerare si decizia de revocare sa nu intirzie prea mult ,deoarece din 1 04. este liber la pescuit pe Sacalaia ...
Si daca "pleaca" una bucata stiuca din balta tot e pacat.
Sper sa fie luat in considerare si decizia de revocare sa nu intirzie prea mult ,deoarece din 1 04. este liber la pescuit pe Sacalaia ...
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- PescarNebun
- senior
Semnat. Sper sa reusim. Vali cu memoriul, si noi cu petitia, poate vom reusi sa trecem de nesimtirea si lacomia gunoaielor pentru care pescuitul reprezinta un pretext de a bea pe malul baltii, a face gratare, galagie, si desigur, de a face rost de peste pentru prajit acasa sau dupa caz, de dat la pisica.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
ma bucur ca Liga da dovada de operativitate in sustinerea unei petitiivalistrati scrie:Adrian asa cum am scris mai sus nu sunt obiectii ...

daca doriti, ar fi un club care ar semna alaturi de voi memoriul
dati de stire...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13