Lacul Știucii de la Săcălaia - încotro ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- PescarNebun
- senior
-
- veteran
SHOCO unde esti cand este scndal? Acum ai ocazia sa-i iei la XXXX pe CIUMBALACII aia din zona ta baXXXXas XXXX in gura lor si a neamurilor lor! Astia trebuie hrsaiti cu un grip Rapala Magnum XL dupa care plesniti intre ochii aia de lin putrezit. La astia trebuie sa le tai mainile cu care au votat chiar deasupra nodului de la cravata si restul trupului tocat cu compresorul cu care s-a asfaltat centura Gherlii (alt monument arhitectonic al regimului actual) dupa care pizza care a rezultat data cu ea la platici. Cand merg pe lac anul asta si unul din ala ma agita sau ma graieste intru-un fel sau altul ca nu ii convine ceva il sparg si pe el si barca din care pescuieste, ce XXXX mea doar e democratie nu? Ce naiba mineri numai la Bucuresti pot sa mearga ia uite ca vor venii si la Sacalaia. GUUNNNOOOOAAAAAIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
-
- veteran
Din pacate eu nici macar nu stiu in ce parte sa impart pumni.
Dupa ce le-am bagat la nenorocitii aia anul trecut milioane in buzunar cu organizarea concursurilor, a adunarilor de prieteni,tabere, etc acum mi-o dau la cioc cu decizia pacii..
Daca ar fi dupa capul meu , i-as astepta pe rand in fata blocului si le-as da cateva picioare la ficat dupa care i-as intreba politicos daca vor sa manance friptura cu paiul pentru restul vietii...
Si nu stiu daca e chiar misto sa traiesti restul vietii la inaltimea scaunului cu rotile...
Cum ziceam mai sus, nu stiu de unde sa incep.
Comunisti da, jegosi da, imputiti,sugaci, nemernici si nenoriciti ,full option.
Rezolv ceva daca urlu mai tare?! Nu.
Deci eu propun o petitie strong si lobi serios in directia aia.Sigur se pot santaja pe diverse parti, dar raman ferm convins ca o sperietura intr-o seara la intrarea in bloc rezolva problema...
Nu ar fi pacat sa se impiedice pe scari, sa isi rupa toate coastele,rotulele,clavicule si poate chiar gatul ?
Sau ce plm eu am timp 10 ani sa moara astia si inca 20 sa creasca inapoi stiucile ?
Deci catalizatori va rog...
Daca tot va ascutiti ancorele, va astept la noul magazin din Cluj pe Garibaldi 5 sa va dau niste pile serioase si saci de rafie.
Dupa ce le-am bagat la nenorocitii aia anul trecut milioane in buzunar cu organizarea concursurilor, a adunarilor de prieteni,tabere, etc acum mi-o dau la cioc cu decizia pacii..
Daca ar fi dupa capul meu , i-as astepta pe rand in fata blocului si le-as da cateva picioare la ficat dupa care i-as intreba politicos daca vor sa manance friptura cu paiul pentru restul vietii...
Si nu stiu daca e chiar misto sa traiesti restul vietii la inaltimea scaunului cu rotile...
Cum ziceam mai sus, nu stiu de unde sa incep.
Comunisti da, jegosi da, imputiti,sugaci, nemernici si nenoriciti ,full option.
Rezolv ceva daca urlu mai tare?! Nu.
Deci eu propun o petitie strong si lobi serios in directia aia.Sigur se pot santaja pe diverse parti, dar raman ferm convins ca o sperietura intr-o seara la intrarea in bloc rezolva problema...
Nu ar fi pacat sa se impiedice pe scari, sa isi rupa toate coastele,rotulele,clavicule si poate chiar gatul ?
Sau ce plm eu am timp 10 ani sa moara astia si inca 20 sa creasca inapoi stiucile ?
Deci catalizatori va rog...
Daca tot va ascutiti ancorele, va astept la noul magazin din Cluj pe Garibaldi 5 sa va dau niste pile serioase si saci de rafie.
-
- veteran