contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
fishi
- veteran

Pt serbanel urmeaza varianta CARBID,TOMOXAN,27.000 VOLTI,BUTELIE......FARA SEZON INCHIS....
-
Serbanel
Nu inteleg de ce te superi. Nu stiu sa fie zona oprita pe Azuga la 5-6 km de oras. Daca exista e undeva f sus, pe la izvoare. Si eu nu prind mai mult de 5-7 pesti pe zi, deci nu din cauza mea dispare pastravul. Daca vrei sa stii am facut si cascade pe un afluent al Prahovei unde vazusem puiet de pastrav. Asa ca nu doar iau ci si aduc ceva in raul ala. Daca ar merge si pescuitul cu lingura cat de cat poate l-as practica mai des, dar pe Azuga in munte apa e f repede si lingura daca e usoara merge prea sus, daca e grea se agata pe fun d.
-
fishi
- veteran

De ce ma supar......? pastrav noaptea??????rame ,lacuste????
-
Serbanel
Pastrav noaptea fiindca ziua nu ma pot intelege defel cu padurarii. Cand ma ofer sa platesc mi se spune ca nu prea e voie, decat...la mica inlegere, adica dai si tu ceva si te lasam dar daca vine supercontrol nu ne cunoastem. De aia ma gandeam sa dau noaptea, plus ca e o aventura colosala ptr un orasean ca mine, ceva de povestit nepotilor la batranete...asta in cazul ca ajung la varsta aia.
-
sofoneamihai
- senior

Cred ca e dus cu pluta ( "la rama" ) ! Ori faca misto' !( cam de cacao mistou' ! daca e ! )
-
Serbanel
Daca tu crezi, stimate domn, ca sunt dus cu pluta, pe poftesc sa vii pe Azuga si sa incerci sa dai la pastrav, legal, sa vezi cam ce prinzi. O sa alergi nebuneste dupa autorizatii imposibil de obtinut iar cu lingura daca prinzi 1-2 pastravi in 3 ore de dat.
-
fishi
- veteran

[quote="Serbanel"]Daca tu crezi, stimate domn, ca sunt dus cu pluta...
DA
-
Serbanel
Vad ca eviti discutiile constructive. Asa nu rezolvi nimic...
-
dragos_g
- senior

Pe Azuga se poate da foarte legal la peste, luind autorizatie de la padurar din Azuga. Te poti interesa la pastravarie unde il gasesti. Legal la rama cand e apa tulbure... imi pare ca nu se prea poate!
-
Serbanel
Se poate sa nu fi dat eu peste cine trebuia, as fi preferat sa pescuiesc legal. Sau poate daca platesti te lasa sa pescuiesti in jos de pastravarie, adica acolo unde nu se prind decat boisteni? Stii cumva cat o costa anul asta o zi de pescuit? Mersi.