Lacul Colibita (Jud BN)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- serbanhbk!!
- veteran
-
- utilizator constant
- serbanhbk!!
- veteran
- lucian_flo
- senior
dar sfat: neaparat sa vb intai cu Tinu (Arinis) www.LaColibita.ro pt a cere permisiunea, si apoi este foarte ok:)serbanhbk!! scrie:pai in zona arinis vorbesti cu patronul de acolo si iti poti pune cortul in zona lui...in rest i dificil pt ca is multe proprietati private
am auzit ca ar fi prins cineva chair 3 pistruiati 30cm +
- cristinel33
- utilizator constant
- serbanhbk!!
- veteran
drumul este acceptabil, chiar bun fata de alte locuri; nivelul lacului este crescut; pastravul intra foarte rar deoarece este putin, la voblere de tip minow de 6-7cm se prind adesea strapazani...despre clean nu pot sa iti zic exact fiindca nu am prea pescuit , dar din cate stiu intra mai bine la voblere...fir intins si asteptam rezultatele! 

nu dau la nimic e un an foarte prost se prinde doar aer curat si voie buna pesti sunt exceptiicristinel33 scrie:Salutare tuturor!
La sf. saptamanii o sa trag o fuga la coli
bita si as vrea sa stiu daca nu a fost avariat drumul in urma furtunelor din ultimul timp.
Si as vrea sa stiu care este nivelul apei (crescut-scazut), cleanul si pastravul la ce dau mai bine la table sau la voblere?
Fir intins.

- serbanhbk!!
- veteran
asta cam asa este...dapoi de raurile din judet ce sa mai zicemRYOBI scrie:nu dau la nimic e un an foarte prost se prinde doar aer curat si voie buna pesti sunt exceptiicristinel33 scrie:Salutare tuturor!
La sf. saptamanii o sa trag o fuga la coli
bita si as vrea sa stiu daca nu a fost avariat drumul in urma furtunelor din ultimul timp.
Si as vrea sa stiu care este nivelul apei (crescut-scazut), cleanul si pastravul la ce dau mai bine la table sau la voblere?
Fir intins.