lac pentru pescuit incepind cu 1 iulie
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
lac pentru pescuit incepind cu 1 iulie
BUNA ZIUA ! PENTRU CE-I INTERESATI SA-SI PETREACA O ZI ALATURI DE PRIETENI ORI FAMILIE LA PESCUIT , PICNIC , INTR-UN LOC SUPERB SI FOARTE LINISTIT O POT FACE INCEPIND CU 1 IULIE 2008 INTRE ORELE 6.00 -20.00 LACUL ARE O SUPRAFATA DE 1.2 HECTARE SI ESTE POPULAT CU CARAS,CTENO,SI CRAP ..CTENO SI CRAPUL AVIND GREUTATI INTRE 1 KG SI 6 KG .Taxa este de 90 lei pe zi iar cantitatea admisa per persoana este de 6 kg ,insotitorii copil ,sotie nu platesc .AVETI LA DISPOZITIE SUB O SALCIE BATRINA LOC AMENAJAT PENTRU GRATAR SI UN IZVOR CARE TINE LOC DE FRIGIDER. LACUL ESTE LA 36 KM DE IASI PE SOSEAUA IASI- POPRICANI-IN COMUNA PROBOTA ,SAT PERIENI NUMELE LACULUI ESTE STANCA NU STINCA IN FATA PRIMARIEI PROBOTA SE AFLA UN INDICATOR CU PERIENI 3 KM DRUMUL ESTE ASFALTAT CU EXCEPTIA UNEI PORTIUNI DE 1.1 KM CARE ESTE DRUM DE TARA .TOTI CE-I CU BUN SIMT, SI DORNICI CU ADEVARAT DE RELAXARE ALATURI DE PRIETENI ORI FAMILE SUNT ASTEPTATI CU DRAG .ALTE RELATII LA TEL 0766-512829
-
- veteran
Fario...in zona moldovei pescuitu cu taxa pe balti nu functioneaza dupa aceleasi reguli ca pe langa Buc
Paznicu sta geana pe balta toata ziua si trebuie sa te duci intai sa vorbesti cu el inainte sa iti bagi sculele in apa...altfel intai te pocneste si abea apoi te intreaba ce faci acolo...
In plus...in cazul de fata, la 1,2 hectare patronu poate sa puna capac la balta pe timpu noptii...
O acopera cu o prelata

Paznicu sta geana pe balta toata ziua si trebuie sa te duci intai sa vorbesti cu el inainte sa iti bagi sculele in apa...altfel intai te pocneste si abea apoi te intreaba ce faci acolo...
In plus...in cazul de fata, la 1,2 hectare patronu poate sa puna capac la balta pe timpu noptii...
O acopera cu o prelata

Spining....Prea bun ca sa fie light...
DIN LIPSA DE OCUPATIE UNII AU TIMP SI CHEF DE GLUME INSA EU ,NU PREA AM TIMP DE ASA CEVA DAR,DE DATA ASTA VOI RASPUNDE LA INTREBAREA D-VOASTRA ..DACA ""sunteti prins ori refuzati sa platiti<<sint 3 caini ciobanesti germani care vor avea grija de ce-i ca dumneata ..2 iazul e pazit in permanenta deoarece acolo se afla si o cabana am aceasta locatie de 3 ani pe care am cumparat-o de dragul pescuitului ,am pescuit in multe zone ale tari timp de multi ani si nu am pus problema niciodata in felul asta nu vreau sa platesc ,braconaj etc ..fir intins !! acolo unde il ve-ti putea avea pe gratisFario_nebunu scrie:De curiozitate, cat e amenda daca sunt prins fara taxa platita sau refuz sa platesc? Ca la 90 lei pe zi mi se pare mai convenabil sa vin de la 3 noaptea si sa braconez pana pe la 5 ca oricum paznicul vostru sigur vine de la 8 in sus!