Lasa-l fratioare, se vede ca a chiulit la orele de gramatica in scoala generala! Ca de liceu nu prea cred ca se pune problema....aZu scrie:Boss de boss , radu ? a?
Vezi ca nu e corect ca sa scrii " ce-i". Io zic ca ar fi trebuit sa scrii "c-e-i" !
Ce naiba , tre sa te anvatz eu cum sa scri pe forum?
hehe!
lac pentru pescuit incepind cu 1 iulie
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

Oare cine o fi paznic acolo??? Nae Dascalu? 
ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
o fi avand paznic pe unu scos la reforma de legiunea straina
Cu asemenea incurajari o sa-i raman balta goala. Un lucru e sigur, patronu si/sau paznicul baltii nu stiu de gluma
Nu ma atrage pescuitul in incinta amenajarilor private (balti) dar intr-un asemenea loc nu m-as duce decat legat, poate.
P.S. in loc sa-si faca reclama baltii si-a facut omu antireclama
deh... lucru manual
P.P.S. a cerut aprobarea adminului pt a-si face reclama pe site?
Cu asemenea incurajari o sa-i raman balta goala. Un lucru e sigur, patronu si/sau paznicul baltii nu stiu de gluma
P.S. in loc sa-si faca reclama baltii si-a facut omu antireclama
P.P.S. a cerut aprobarea adminului pt a-si face reclama pe site?
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
Optiunile pentru pescuit in nordul Moldovei sunt nenumarate. Dupa cum se vede si din prezentarea "balta de sub salcie". Invitatia la aceasta balta suna destul de moldoveneste: IESI (este vorba de jud. Iasi)
As alege in orice moment o apa curgatoare sau chiar statatoare intr'un loc fara caini cioban esti , cu mai multe salcii, sa pot face gratarul si la soare, fara a fi stresat de prezenta unui paznic pus pe "paruit", fara ....
In era comerciala am invatat ca produsul caruia i se face multa publicitate este de proasta calitate. Ca pana la urma nu pestele este pe primul loc ci PESCUITUL!
As alege in orice moment o apa curgatoare sau chiar statatoare intr'un loc fara caini cioban esti , cu mai multe salcii, sa pot face gratarul si la soare, fara a fi stresat de prezenta unui paznic pus pe "paruit", fara ....
In era comerciala am invatat ca produsul caruia i se face multa publicitate este de proasta calitate. Ca pana la urma nu pestele este pe primul loc ci PESCUITUL!
-
Mos Martin
- utilizator constant

-
Fario_nebunu
- veteran

Pai daca el e sotul vacii (bos, bovis), atunci cine puii mei e amantul (taurus)? Oare ar trebui intrebata nevasta? Cred ca se bucura saracutza cand domnul "bos" pleaca pe balta cu cei 3 caini sa verifice paznicii. Suna repede la taur si ii zice "muuuu, hai ca e locul liber, ce mai astepti?"Mos Martin scrie:Boss cu 2 de " s " inseamna sef, nu ? Bos cu 1 " s" e in latina si inseamna " sotzul vacii" !![]()
Parca nickname-ul proprietarului baltii era ceva cu "bos" !
PS - sper ca nea Bos, bovis suna acasa cand se intaorce neanunt, nu de alta dar de ce sa sara de la etaj de emotie frumusete de taurus?
Nu stiu exact de unde vine apelativul "_nebunul" dar incep sa-mi fac o idee...Fario_nebunu scrie:Pai daca el e sotul vacii (bos, bovis), atunci cine puii mei e amantul (taurus)? Oare ar trebui intrebata nevasta? Cred ca se bucura saracutza cand domnul "bos" pleaca pe balta cu cei 3 caini sa verifice paznicii. Suna repede la taur si ii zice "muuuu, hai ca e locul liber, ce mai astepti?"Mos Martin scrie:Boss cu 2 de " s " inseamna sef, nu ? Bos cu 1 " s" e in latina si inseamna " sotzul vacii" !![]()
Parca nickname-ul proprietarului baltii era ceva cu "bos" !
PS - sper ca nea Bos, bovis suna acasa cand se intaorce neanunt, nu de alta dar de ce sa sara de la etaj de emotie frumusete de taurus?![]()