contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

aZu scrie:Boss de boss , radu ? a?
Vezi ca nu e corect ca sa scrii " ce-i". Io zic ca ar fi trebuit sa scrii "c-e-i" !
Ce naiba , tre sa te anvatz eu cum sa scri pe forum?
hehe!
Lasa-l fratioare, se vede ca a chiulit la orele de gramatica in scoala generala! Ca de liceu nu prea cred ca se pune problema....

I-ar prinde bine un curs post-scolar de reacomodare cu regulile limbii materne dar saracul om e prea ocupat cu pescuitul si balta aceea, cu hranirea celor 3 caini lup, cu verificarea paznicilor etc. Asa ca sa nu cerem imposibilul - macar sa stie el sa se semneze corect in acte si sa le citeasca inainte ca sa nu semneze ceva ce nu a vazut (ca primarul...). Dar omul se simte deja "boss", cred ca asa a scris si pe cartea de vizita, a pus si placutza pe usa, cand il latra cei 3 caini "hau hau hau" el intelege de fapt "Ham-boss" si se emotioneaza ca un copil! El sa fie sanatos si sa ii iasa banul

grosssssss!
-
fishi
- veteran

-
shootgun
- veteran

-
Oare cine o fi paznic acolo??? Nae Dascalu?

-
luci_t
- veteran

-
o fi avand paznic pe unu scos la reforma de legiunea straina
Cu asemenea incurajari o sa-i raman balta goala. Un lucru e sigur, patronu si/sau paznicul baltii nu stiu de gluma

Nu ma atrage pescuitul in incinta amenajarilor private (balti) dar intr-un asemenea loc nu m-as duce decat legat, poate.
P.S. in loc sa-si faca reclama baltii si-a facut omu antireclama

deh... lucru manual
P.P.S. a cerut aprobarea adminului pt a-si face reclama pe site?
-
old_radu
- veteran

luci_t scrie: P.P.S. a cerut aprobarea adminului pt a-si face reclama pe site?
...ma gandesc ca din moment ce a postat aici si cu litere mari....s-o fi "trecut cu vederea"

-
mihali
- veteran

Optiunile pentru pescuit in nordul Moldovei sunt nenumarate. Dupa cum se vede si din prezentarea "balta de sub salcie". Invitatia la aceasta balta suna destul de moldoveneste: IESI (este vorba de jud. Iasi)
As alege in orice moment o apa curgatoare sau chiar statatoare intr'un loc fara caini cioban esti , cu mai multe salcii, sa pot face gratarul si la soare, fara a fi stresat de prezenta unui paznic pus pe "paruit", fara ....
In era comerciala am invatat ca produsul caruia i se face multa publicitate este de proasta calitate. Ca pana la urma nu pestele este pe primul loc ci PESCUITUL!
-
Chief
- veteran

-
genu scrie:Ceva rapitor nu e prin balta ?
Va rog sa nu fiti mistocari si offtopic. Voi raspunde eu colegului intr-o maniera civilizata: Sunt si rapitori cand intra ciobanestii germani in apa.
Scuze de caterinca...
-
Mos Martin
- utilizator constant

-
Boss cu 2 de " s " inseamna sef, nu ? Bos cu 1 " s" e in latina si inseamna " sotzul vacii" !
Parca nickname-ul proprietarului baltii era ceva cu "bos" !
-
Fario_nebunu
- veteran

Mos Martin scrie:Boss cu 2 de " s " inseamna sef, nu ? Bos cu 1 " s" e in latina si inseamna " sotzul vacii" !
Pai daca el e sotul vacii (bos, bovis), atunci cine puii mei e amantul (taurus)? Oare ar trebui intrebata nevasta? Cred ca se bucura saracutza cand domnul "bos" pleaca pe balta cu cei 3 caini sa verifice paznicii. Suna repede la taur si ii zice "muuuu, hai ca e locul liber, ce mai astepti?"
PS - sper ca nea Bos, bovis suna acasa cand se intaorce neanunt, nu de alta dar de ce sa sara de la etaj de emotie frumusete de taurus?

-
Chief
- veteran

-
Fario_nebunu scrie:Mos Martin scrie:Boss cu 2 de " s " inseamna sef, nu ? Bos cu 1 " s" e in latina si inseamna " sotzul vacii" !
Pai daca el e sotul vacii (bos, bovis), atunci cine puii mei e amantul (taurus)? Oare ar trebui intrebata nevasta? Cred ca se bucura saracutza cand domnul "bos" pleaca pe balta cu cei 3 caini sa verifice paznicii. Suna repede la taur si ii zice "muuuu, hai ca e locul liber, ce mai astepti?"
PS - sper ca nea Bos, bovis suna acasa cand se intaorce neanunt, nu de alta dar de ce sa sara de la etaj de emotie frumusete de taurus?

Nu stiu exact de unde vine apelativul "_nebunul" dar incep sa-mi fac o idee...

P.S. Poate se iau in coarne boss, bovis si taurus... am facut ciorba de nume... eu abandonez subiectul asta... fir intins!