J(v)alea Argovei,,

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 22 Iul 2009, 20:38

razvan m. scrie:Pai ala nu e braconier, e chiar patronul ! :lol:
:shock: Adica, percepe taxe de pescuit si in acelasi timp el plasuieste balta :? Mare Ti-e gradina, Doamne!
Si, stiind toate astea, lumea mai merge acolo? :?:

Vlad S.
veteran
veteran

Mesaj de Vlad S. » 22 Iul 2009, 22:00

Din ce am mai auzit de la prieteni se pare ca nu prea mai merg pescari la v. argovei. Eu m-am dus din curiozitate sa ma conving singur. Sper sa-si dea toata lumea seama si sa nu mai mearga nimeni. Asa ar trebui sa tratam toate baltile care au astfel de patroni. Acelasi lucru s-a intamplat si la Gostilele dar intr-o masura mai mica si putin mai discret cel putin asa stiu eu.Eu pescuiesc exclusiv cu naluci artificiale de aproape 5ani si imi aduc aminte de anii 2005-2006 la Gostilele cand am facut primele partide de pescuit la salau. Erau partide cand prindeam cot la cot salau ,stiuca si biban fara sa imi dau seama pana la barca ce peste aveam in carlig (a nu se intelege ca plecam acasa cu toti pestii; cei care au frecventat locul stiu care era regimul de pescuit). Dupa aceea anul 2007 avea sa aduca inceputul sfarsitului si la gostilele.

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 23 Iul 2009, 08:08

Valea Argovei a ramas buna doar pentru plimbari cu barca!

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 23 Iul 2009, 09:15

Sincer,nu stiu la ce va asteptati la Valea Argovei.....Eu unu am fost multumit. De fiecare data cand am fost am prins cel putin 2-3 salai si 2-3 bibani.Neavand motor am dat numai intr-un singur loc din barca ,nu m-am plimbat pe balta.Poate acum ca am motor o sa ajung la concluzia voastra.....ca nu mai merita balta.... :)

vlad21

Mesaj de vlad21 » 23 Iul 2009, 13:09

@darkseth: cand ai fost ultima data?
intreb si nu sunt ironic... si eu si altii au prins bine incl iarna - primavara aasta....

inteleg ca acu s-a inrautatit situatia?

vlad

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 23 Iul 2009, 14:02

acum 3 saptamani......si ma duceam si acum,dar e orea cald(mai ales ca acum am motor termic si nu am luat acumulatorul Zapp.... :wink: )..saptamana care vine sambata sunt acolo....si cod albastru de este ,tot ma duc...

Scrie răspuns