IOR, Tineretului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: IOR, Tineretului
Vine ea si vremea aia, taman bine ca se va mai raci putin vremea sa guste mai abitir la cauciuc altoitele alea de acolo. Vom putea sa punctam numai over 5
. Cred ca nici nu au supravietuit altele mai mici in groapa aia cu serpi .

Sa te vad, vobleristule!rosu r. scrie:D-ali te risti la 10/0 cu mine ?
Stii ca am miscarea secreta si nu stiu care pe care

...hmmm, cam prea multe mici in ultima vreme, mi-e teama sa nu fi crapat tocmai alea cu muschiu' pa iele.Vegas_75 scrie:Vine ea si vremea aia, taman bine ca se va mai raci putin vremea sa guste mai abitir la cauciuc altoitele alea de acolo. Vom putea sa punctam numai over 5. Cred ca nici nu au supravietuit altele mai mici in groapa aia cu serpi .

Le va resuscita Spiridusul p-alea dolofane ca le da cu fainosag pa la bot, cu gruburi din alea la 50 de grame cu cozi lungi ca da zmeu.
Eu n-am asa modele infoiate dar o sa leg mai multe unul de altul si-o sa dau la trenulet
Eu n-am asa modele infoiate dar o sa leg mai multe unul de altul si-o sa dau la trenulet

sa nu va crape ceva in voi
eu imi iau tot arsenalul si parca vad ca o sa traga tot la lemne pictate
D-ali, shi ai bre cu chisioarili meli ?

eu imi iau tot arsenalul si parca vad ca o sa traga tot la lemne pictate

D-ali, shi ai bre cu chisioarili meli ?

Nica, brae, nica...cu lemnele am ce am.
...sa vi cu gripu'

...sa vi cu gripu'

Adevarul e ca are un arsenal de magasilicoane ce n-am vazut prea des...Vegas_75 scrie:Le va resuscita Spiridusul p-alea dolofane ca le da cu fainosag pa la bot, cu gruburi din alea la 50 de grame cu cozi lungi ca da zmeu.
...si le foloseste cu succes.

aha, le promite stiucilor ca le face implant cu silicoane
si alea proaste, pun botu la propriu 

-
- veteran
La lemne pictate carasul doar, se infige de mai mare dragul...D-alli stie ce zic 

spiridusul scrie:La lemne pictate carasul doar, se infige de mai mare dragul...D-alli stie ce zic

...asha cu still.