Intalnire la Conac

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
terrybill
veteran
veteran

Re: Intalnire la Conac

Mesaj de terrybill » 09 Oct 2012, 20:18

La cum esti tu, il ridici de jos? O fi mai greu ca un sac de ciment? :lol1:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 09 Oct 2012, 20:19

pardon, 2 saci de ciment?
:lol1: :lol1: :lol1:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 09 Oct 2012, 20:32

Radu, n-ai tu treaba cum sunt eu, restul... :arrow:

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 09 Oct 2012, 20:36

stai sa inteleg: eu :arrow: sau restul :arrow: ? :lol:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 09 Oct 2012, 20:54

...hai sa nu poluam topicul.
Daca ai ceva sa-mi spui, ai MP, ai telefon...

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 09 Oct 2012, 23:35

Imi pare rau ca discutia aluneca intr-o parte in care nu ar trebui sa ajunga. Daca ne-o masuram care o are mai mare mai bine ramanem la iesiri in grupuri mici, nu despre asta e vorba. Stiuca aia a fost prinsa, cat cantareste pentru fiecare e problema lui si fiecare sa estimeze. Pentru mine nu are mai mult de 3 kg, pentru altii poate sa fie de 10, chiar nu e relevant, important este cat de bine ne-am simtit la aceasta iesire. Imi place sa cred ca se pot trece peste orgoliile marunte de genul "eu sunt cel mai bun si am luat ditamai pestele"...lucruri mici, fara esenta si importanta. Nu e concurs, nu uitati asta, nu conteaza cat de mare e prinsa sau cat de multe s-au prins...eu m-am simtit excelent desi nu am prins vreun peste la aceasta iesire si nici nu m-a interesat cine ce si cat a prins.

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 10 Oct 2012, 07:00

Dragii mei, discutia nu a luat nici o intorsatura. Doar ca aia a fost cea mai mare a mea, iar fata de celelalte prinse, era aproape dubla. Nedorind sau neputand nimeni sa-mi faca o poza, am pozat-o eu, mai neprofesional. Poate n-a avut 4,5, dar in jurul lui 4 era ca popa. Nu prea mai bag in ele ca inainte, iar de apreciat un peste... macar atat, la cati mi-au trecut prin mana.
Am zis eu ceva ca sunt cel mai bun sau alte alea? Nu vedeti ca am iesit pe locul 2, cu tot cu crucea deasupra capului? :lol:
Daca tot suntem la partea cu fiecare in parte, mie de principiu nu-mi place inghesuiala, de aceea am preferat sa ma duc unde ma trage ata, adica pe malul opus. Socializarea o fac la masa sau la bere, in rest pescuiesc, fiiindca de aceea am venit acolo. Puteam foarte bine sa inventez un motiv sa nu vin, dar am preferat sa fiu in compania voastra cu orice pret si sa facem caterinca in pauza de masa.
Dupa cum ati vazut n-am nimic cu nimeni,

D_ali
esti un super baiat, oricat te-ai stradui sa fii altfel. Banuiesc ca nu s-a suparat... dar ai vazut la masa care mi-e felul. Plin de bascalie si poante, fiindca altfel albesc mai rau decat pana acum. Imi cer scuze daca te-am suparat cu ceva, iar daca nu ma crezi pe viitor, hai sa mergem impreuna la pescuit mai des, fiindca si eu si tu avem nevoie de cate o persoana sa ne fotografieze si cantareasca capturile. :D Mai nou, i-am luat ruleta stricata de 1m lui fi-miu, si o voi purta la brelocul de chei. Poate poarta noroc si... depaseste metrul! :D
Va pupa tata pe toti!

P.s. Ati mai stabilit ceva, sau sapt asta facem 'teste'?

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 10 Oct 2012, 07:11

@ D_ali, si tu care refuzai sa vb cu nepotu lu Cousteau :lol1: vezi ce bine ti-a prins relatia :lol1:

@all - ma bucur ca v-ati distrat, dar imi pare rau ca in continuare ciucile au semnele unei veri grele, am observat in cateva poze petele ruginii pe cocoasa... si am mai observat lipsa din carlig a specimenelor mai imbracate.
:bere:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 10 Oct 2012, 07:44

Radu, nu ma supar usor, sunt calit... :)

Daca este sa ma'ntrebati pe mine cum as fi abordat prima partida pe aceasta incinta, sunt sigur ca as fi dat roata la tot iazul, dealtfel nici nu-i foarte complicat, pentru a studia si acoperii cat mai mult arealul. Dealtfel, in prima mea partida aici, asta am si facut.
Chiar daca stiuca n-a fost prea cooperanta, totusi s-a prins ceva. Au mai fost si stiuci scapate in dril, au mai fost si atacuri nefinalizate...la ce presiune a fost pe balta, nu-i tocmai rau...

Ghenadie, e drept ca noi nu am reusit sa provocam stiuci mai mari, insa de la ultima partida (undeva prin septembrie) s-au mai prins exemplare mari.
...si asta-i important. :wink:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 10 Oct 2012, 08:19

...apropo, unii dintre baietii care au fost pe langa Petrica, au vazut-o pe telefon si pe bunicutza accea de 16 kg.
Cine a vazut-o, poate da detalii...mie mi-a "scapat". :headbash:

Scrie răspuns