important!!!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
important!!!!
nu sunt un pescar inrait si nu ma pot lauda cu capturi impresionante...sunt din zona Onestiului si impreuna cu un prieten am obisnuit ca in vara asta sa strabatem Siretul din la Racaciuni pana in porti la Padureni..prietenul asta al meu era obsedat de Racaciuni ca anu trecut acolo a prins un crap de 12 kilograme(fara vrajeala) plus salau si platica mai mare..deci vreo 5 dati la rand am fost acolo...nici macar nu am vazut culoarea pestelui in cele 5 datzi...apoi am aflat ca veneau baietii cu cate 12 generatoare de curent si zapaceau balta...am aflat apoi de lacul de la calimanesti...am mers acolo si nu pot sa zic ca nu am prins..au intrat somotei dar pe astia nu i poti considera pesti ca odata ce au pus botul vin de bunavoie la mal..in rest pauza totala...am dat in toate locurile de pe baraj...am fost in gura la porti si a intrat vreo 3 kile de caras si ceva scobar..am fost pe sascut si am ramas masca..era unu cu 11 plase de pescuit de nu stiam unde sa arunci unditza sa nu i agatz plasa...de fapt cam asha e peste tot...si stateam si ma intrebam..de ce platim un milion pe an ptr permis de pescuit????sa ma uit cum pune altu plase??de unde sa mai fie peste daca astia il zapacesc cu generatoare????ajvps ul e mana in mana cu ei..am vazut faza la padureni cu napatcarii de acolo..erau 10 de aia cu napatci a venit filiala si a luat dreptul si i a lasat in pace...la fel si pe sascut...si daca ai mai mult de 4 undite spune ca deja te intinzi...si apa e plina de km de plasa....in orice caz..daca stiti vreun loc unde se mai poate prinde peste in liniste fara sa mi fie frik de "braconieri" scrieti mi pe silviuveleno@yahoo.com id de mess silviuveleno si mai schimbam cate o idee doua...hai va salut si fir intins la toata lumea!!!!
Re: important!!!!
Da-le in cap cand ii mai vezi...Se pare ca in tara asta de corupti numa cu violenta se poate ca altcumva n-ai cumveleno scrie:nu sunt un pescar inrait si nu ma pot lauda cu capturi impresionante...sunt din zona Onestiului si impreuna cu un prieten am obisnuit ca in vara asta sa strabatem Siretul din la Racaciuni pana in porti la Padureni..prietenul asta al meu era obsedat de Racaciuni ca anu trecut acolo a prins un crap de 12 kilograme(fara vrajeala) plus salau si platica mai mare..deci vreo 5 dati la rand am fost acolo...nici macar nu am vazut culoarea pestelui in cele 5 datzi...apoi am aflat ca veneau baietii cu cate 12 generatoare de curent si zapaceau balta...am aflat apoi de lacul de la calimanesti...am mers acolo si nu pot sa zic ca nu am prins..au intrat somotei dar pe astia nu i poti considera pesti ca odata ce au pus botul vin de bunavoie la mal..in rest pauza totala...am dat in toate locurile de pe baraj...am fost in gura la porti si a intrat vreo 3 kile de caras si ceva scobar..am fost pe sascut si am ramas masca..era unu cu 11 plase de pescuit de nu stiam unde sa arunci unditza sa nu i agatz plasa...de fapt cam asha e peste tot...si stateam si ma intrebam..de ce platim un milion pe an ptr permis de pescuit????sa ma uit cum pune altu plase??de unde sa mai fie peste daca astia il zapacesc cu generatoare????ajvps ul e mana in mana cu ei..am vazut faza la padureni cu napatcarii de acolo..erau 10 de aia cu napatci a venit filiala si a luat dreptul si i a lasat in pace...la fel si pe sascut...si daca ai mai mult de 4 undite spune ca deja te intinzi...si apa e plina de km de plasa....in orice caz..daca stiti vreun loc unde se mai poate prinde peste in liniste fara sa mi fie frik de "braconieri" scrieti mi pe silviuveleno@yahoo.com id de mess silviuveleno si mai schimbam cate o idee doua...hai va salut si fir intins la toata lumea!!!!

tare asta!!!
da frate eu le as da in cap problema e ca de obicei sunt eu si cu prietenul asta al meu si ei sunt vreo 6-7...dar promit ca o sa iau lectii de karate si dupa ma bat si cu ursu parte n parte.....fir intins.....si 0 plase
- daspinningmaster
- utilizator constant
NUTI FACE PROBLEME ,EU PESCUIESC PE SOMES,ZONA SATU MARE.ACELAS LUCRU,PLASE ,SPARGI(10 fire cu cirlige) ..etc,DAR MAI DUREROS ESTE FAPTUL CA IN ULTIMUL TIMP SINT TOT MAI MULTE PETE DE ULEI(MOTORINA,BENZINA?NU STIU CE POATE FI)BA MAI MULT ESTE CEVA NORMAL IN ZILELE DE SAMBATA SI DUMINICA SA SE DEVERSEZE TOT FELU DE PROSTI IN SOMES.DE CE ATUNCI?...NU LUCREAZA GARDA DE MEDIU IAR PE LUNI FAPTA-I CONSUMATA SI UITATA.DA NU CONTEAZA NOI PLATIM SI PERMIS SI TAXE SI IMPOZITE SA AIVA NEA BUGETARII DE LA MEDIU CU CE SA SE LAFAIE LA TV SI IN PRESA CIT SUNT EI DE TARI SI MARI (DE SALARII NU MAI SPUN).DE FAPT CE NE MIRAM NU DEGEABA SE SPUNE CA ROMANIA ESTE TARA TUTUROR POSIBILITATILOR CUM A FOST CINDVA SUA. ORICUM SA SPERAM LA MAI BINE SI .....FIR INTINS LA TOTI!!!!!!
@ rus gicu
de ce te plangi?
ai miscat ceva in sensul asta?
ai facut macar o sesizare? poti dovedi cea ce afirmi?
atunci nu mai sta pe ganduri si fa sesizari,trimite mailuri,daca iti e mai usor,poate la inceput nu o sa fi bagat in seama,dar daca te resemnezi ca nu se rezolva nimic si cedezi usor..................
p.s. si scrie si tu cu litere mici,cum ai scris acuma,in limbajul forumului se cheama ca strigi la noi - nu e nevoie,intelegem
de ce te plangi?
ai miscat ceva in sensul asta?
ai facut macar o sesizare? poti dovedi cea ce afirmi?
atunci nu mai sta pe ganduri si fa sesizari,trimite mailuri,daca iti e mai usor,poate la inceput nu o sa fi bagat in seama,dar daca te resemnezi ca nu se rezolva nimic si cedezi usor..................

p.s. si scrie si tu cu litere mici,cum ai scris acuma,in limbajul forumului se cheama ca strigi la noi - nu e nevoie,intelegem

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
SCUZE pt majuscule,sincer n-am stiut iar daca mai sunt ceva reguli pe care ar tr. sa le stiu vas ruga sa mi-le trimiteti si mie. mersi anticipat.Referitor la subiect, luptativa voi cu morile de vint,eu ma lupt de ani de zile,apropo sefu de la mediu din SM mi-a fost coleg de liceu
......nu ne mai vorbim
... fir intins!

Rus Gigu : nu trebuie sa-ti trimita nimeni nimic.
Pe net, oriunde te gasesti, cand scrii in majuscule inseamna ca TIPI ! Ori nu era cazul sa te inervezi.
Auzim bine cu totii.
Regulamentul nu-ti trebuie trimis. Este aici si nu trebuie decat sa-l citesti si sa-l respecti.
Tudor
Pe net, oriunde te gasesti, cand scrii in majuscule inseamna ca TIPI ! Ori nu era cazul sa te inervezi.

Regulamentul nu-ti trebuie trimis. Este aici si nu trebuie decat sa-l citesti si sa-l respecti.

Tudor