important!!!!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 03 Sep 2007, 21:36

Rambo scrie:...Sau fotografiaza-i si trimite la garda de mediu poate rezolva aia ceva

Daaaaa, buna solutie :lol: :lol: :lol: :lol: , faci poze, le trimiti la garda de mediu, iar ei ies in teren , gasesc cativa napatcari si uite asa se capata cu niste peste acu de sarbatoare pe 8 septembrie ca e Sfanta Maria si se papa peste (care prinde, care nu cumpara).
Am dreptate????.....daca nu , o sa ma contraziceti voi!!!!!
Sanatate la toti si numai bine!!!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 03 Sep 2007, 22:15

da dane,te contrazic.

poate ca s-ar putea intampla si asa cum zici tu,dar ai incercat macar?
eu asta intreb aici,ai(a-ti) incercat?
nu v-ati saturat de lamentari,nu v-ati saturat de teoria "drobului de sare"?

rus gicu,

"fate frate cu draqul pana treci puntea" - parca asa suna un vechi proverb romanesc.
sfatul meu este sa te impaci cu fostul tau coleg de liceu actualmente sef la Mediu,scoatel la o bere,invital la o partida de pescuit si acolo,subtil,pe malul apei sugereazai ce mare si tare ar fi el daca si-ar incorda muschii putin :wink:
de regula astfel de oameni sunt foarte orgoliosi si foarte atenti la imaginea lor,iar tu,daca faci putina psihologie cu el,sunt convins ca ai mai multe sanse de izbanda decat daca nu ii vorbesti.
tine minte,sefii vin si pleaca,dar problemele raman si sunt mereu aceleasi :(
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

RUS GICU
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de RUS GICU » 05 Sep 2007, 19:31

pare simplu da nu e ,probl. mai complexa cu implicatii in mai multe judete,dar cea mai mare ,,buba,, ar fi combinatul de hirtie de la Dej care deverseaza toate prostiile in somes,si li se filfiie de toate amenzile dar in fine consider subiectul "close!" oricum peste mai este,nu stiu pt cit timp . fir intins !

Scrie răspuns