Iesire noua: Chiroiu 4

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
emm
veteran
veteran

Re: Iesire noua: Chiroiu 4

Mesaj de emm » 03 Oct 2014, 14:33

Gogol scrie:cati prindeau macar un peste...? :lol:

la mine au fost 4 din 8 partide cand nu am prins nimica la C4. :lol1:

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 03 Oct 2014, 16:19

respect Gogol, dupa foarte multa vreme primul comentariu la obiect pe acest topic.
Si mie imi pare ideea de pescuit doar cu abonament una buna.
In fond, avem abonamente la fotbal, avem abonamente la curve, de ce sa nu avem si la pescuit ? :)

Ca sa ii satisfac curiozitatea lui adrian99: sunt foarte multumit de situatia la care s-a ajuns, daca prin asta intelegi cele postate de spiridus cu privire la rezultatele din weekend-ul trecut. Sunt semne de viata in balta, ceea ce in primavara nu prea s-a intamplat (comparativ cu aceasi perioada in anii anteriori).
Estimez ca o sa revin pe balta asta prin primavara lui 2016 (peste 1 an jumate) indiferent ca se va pescui moca sau cu taxa, C&R, cu retinere, cu aruncarea pestelui in balta vecinului etc. Sper ca regulamentul pana atunci sa nu conduca la scaderea populatiei de peste din nou, indiferent cum ar fi el.
Pana atunci subiectul pescuit pe Chiroiu nu este de interesul meu. Intr-adevar, pescuitul nu a inceput si nici nu se termina cu Chiroiu.

celor care vor pescui acolo in urmatoarea perioada, le urez fir intis!

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 03 Oct 2014, 18:56

fly,eu am prins destul de bine si anul trecut
la fel si cativa dintre "veteranii"acestei balti.... :D

oricum cei care scriem pe acest topic,sustinem redeschiderea baltii C4 suntem o mana de oameni
pentru restul(1-2iesiri acolo)subiectul este neinteresant
asa ca ne-am incadra la categoria "nr maxim de pescari admisi pe balta" :D

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 03 Oct 2014, 20:10

pai anul trecut am prins si eu :).
Anul asta a fost mai complicat.

si eu sustin redeschiderea baltii, doar ca momentan nu ma intereseaza sa pescuiesc acolo. Nu inseamna ca sunt pentru inchiderea ei sau ca as fi fost vreodata.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 03 Oct 2014, 20:51

din cate am vazut(postarile tale de anul trecut)aveai 1-2pesti prinsi per partida.si nu era o regula
in plus te-am intalnit pe balta si-n majoritatea cazurilor plecai cu mult inaintea mea.deci cum erai interesat de pescuitul acolo?

in primavara ne-ai prezentat scenarii de calcule si acum nu esti interesat sa mai pescuiesti acolo dar esti pentru redeschiderea ei...
asa cum sustineai metoda c&r? :D

revenind la pescuit sa nu-mi spui ca te-ai apucat de mers la Dunare.... :D

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 03 Oct 2014, 20:56

Probabil ca nu am reusit eu sa ma fac inteles, asa ca o sa incerc sa fiu mai explicit:
L-am sunat pe dl. Russu sa il intreb daca se redeschide pescuitul la rapitor si daca pot sa fac o partida pe Chiroiu 4 impreuna cu doi prieteni. Dansul mi-a spus ca nu s-a redeschis inca, dar daca vreau sa vin sa pescuiesc, o pot face, in conditiile pe care vi le-am comunicat. M-a rugat sa va transmit ca, daca vrea cineva sa pescuiasca la rapitor, in aceleasi conditii in care am pescuit si eu, o poate face.
Numarul de 4 pescari nu este batut in cuie, Adriane, dupa cum ti-am spus si intr-o postare anterioara.
Nu stiu daca deranjam pescarii de crap, nu m-a interest sa pun problema in acest mod; eu am vrut sa pescuiesc la rapitor pe aceasta balta. Momentan acestea sunt conditiile in care proprietarul permite pescuitul la rapitor pe aceasta balta.
Nu stiu daca balta va fi redeschisa la rapitor asa cum a fost pana in primavara, daca se va putea retine peste, cat se va putea retine, daca va putea fi cumparat pestele prins. Toate aceste decizii apartin proprietarului si probabil ca vi le va comunica atunci cand va stabili un nou regulament.
Eu doar v-am spus ca, daca cineva vrea sa pescuiasca in conditiile in care am pescuit si eu duminica, o poate face. Nimic altceva.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 03 Oct 2014, 21:34

cosmine,eu nu pot sa-mi programez de luni pescuitul pentru w-end.
cel mai devreme joi sau vineri.
pot sa sun la balta(unul din paznici)si sa anunt ca vin?specific nr de persoane,masina etc
asta vroiam sa stiu
degeaba vb cu tine,ma treci pe lista daca nu stiu sigur daca ajung.intrucat nu vin sigur(nu am cu ce)trebuie sa stiu clar daca si partenerul(i)sunt hotarati 100%.iar asta se poate afla(uneori)vineri ori sambata seara

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 04 Oct 2014, 21:39

Azi am iesit impreuna cu alti 4 colegi de pescuit. Bilantul partidei: 3 salai cu greutati intre 1 si 1,2 kg, 6 stiuci cu greutati intre 800 grame si 1,5 kg. Desi pestii scapati nu se pun, unul dintre colegi a fost ghinionistul zilei, scapand la 1 metru de mal un salau estimat la 3,5-4 kg (vazut), si o stiuca mare care a plecat ca acceleratul si a taiat. Atacuri foarte multe pe toata durata partidei, cele mai multe de strapazani, dar si stiuci. Cel mai bine au raspuns la xxx Arrow de 10 cm.
Momentan poza facuta de mine, restul cand le primesc
Imagine

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 05 Oct 2014, 04:45

Cateva poze de la partida de ieri:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 05 Oct 2014, 19:46

Azi am fost 6 pe balta (eu, Boje, Kwam, D'alli, Florin b si Timex), 6 salai (unul la kilogram, restul intre 1,8 kg si 2,5 kg) si 9 stiuci (una la 3,5 kg, restul intre 1 si 1,5 kg). Boje a venit croit pe stiuca si a luat recordul zilei, dar a si avut ghinion, o stiuca de 5-6 kg care I-a dat de doua ori, in acelasi loc, si care s-a dezagatat de fiecare data.
Cateva poze, le voi posta si pe restul, pe masura ce le primesc.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Scrie răspuns