Iesire noua: Chiroiu 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- dumitrescu vlad
- utilizator nou
Re: Iesire noua: Chiroiu 4
Eu zic ca o sa inceapa sa manance incepand cu saptamana viitoare! .oricum vremea schimbatoare + nivelul apei scazut si crescut la loc intr-o saptamana => apetitul pestilor a fost afectat. 

- dumitrescu vlad
- utilizator nou
spiridusul scrie:S-a consumat si iesirea de astazi de la Chiroiu. Desi nu am fost multi participanti, trebuie sa remarc placerea deosebita pe care mi-a produs-o intalnirea cu acesti amici. Pestele foarte slab doritor sa ne onoreze, iar cum rateurile nu se pun, capturi 0 la noi in grup. Pe balta s-a prins un salau de aproximativ 2 kg si o stiuca tot pe la 2. Eu am scapat doi salai, deltaic o stiuca si cam asta a fost ziua de pescuit.
Tin sa remarc in mod special efortul depus de Dan (paznicul) ca sa ne simtim bine. Multumim pentru excelentul vin fiert. Cu siguranta ne vom revedea pe balta.
Spiridusule ,in ce zona a lacului ai scapat salaii?
-
- veteran
Stie cineva daca s-a dezghetat balta? Mersi.
ti-e dor de-un salau cosmine? 

-
- veteran
Mi-e dor sa ies pe balta asta, salau am prins miercuri. Poate pica si vreo stiuca mai imbracata.
@spiridusul... salut, unde ai prins salau?
hehe, ... iese lumea din amorteala.... 

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

-
- veteran
Pe mai multe balti am prins anul acesta. Dar cum zicea anem, locurile ar trebui sa le protejam.
bine mah ! Protejaza-l... esti "baiat", ai mirosit pericolul,adica eu... Ce sa mai zic, no comment...
Salut! Eu sunt de mai mult pe acest forum si un lucru pot sa iti zic sigur: daca ai intrat aici ca sa afli locuri/balti/rauri mura in gura, atunci esti in locul gresit. Eu in atatia ani de forum singurul "pont" pe care l-am gasit a fost ca pe Neajlov se prinde clean. Asta putea sa imi zica probabil orice satean din vreun sat prin care curge Neajlovul.c_bogdanx scrie:bine mah ! Protejaza-l... esti "baiat", ai mirosit pericolul,adica eu... Ce sa mai zic, no comment...
Tu astazi in schimb, la ora la care ai postat, daca chiar vroiai sa faci o treaba documentata, nu cred ca trebuia sa stai la calculator sa citesti forumul, ci sa fii pe garla incercand sa gasesti un loc unde "merge". Forumul e foarte util pentru informare seara tarziu sau in timpul saptamanii, dar nu duminica la ora 11.