Iesire noua: Chiroiu 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Iesire noua: Chiroiu 4
Parerea mea e ca ne complicam cu retinere si sau c&r. Unii vor sa retina, altii nu, sa pui pestii pe agrafe si apoi sa-i eliberezi, risti sa-i ranesti.
Eu zic sa lasam taxa cum e acum, adica 50 lei si peste retinut in spiritul regulamentului.
Eu zic sa lasam taxa cum e acum, adica 50 lei si peste retinut in spiritul regulamentului.
-
- veteran
ce pacat ca nu am putut ajunge,dar aseara in leaganul civilizatiei bucurestene , a fost : "frumos dar greu" (David N.)
sper si imi doresc sa nu fi incurcat partenerii de pescuit.Daca partida de pe 1 dec se muta pe 2 dec aas putea veni si eu.
altfel sa ne vedem cu bine cu firele intinse
sper si imi doresc sa nu fi incurcat partenerii de pescuit.Daca partida de pe 1 dec se muta pe 2 dec aas putea veni si eu.
altfel sa ne vedem cu bine cu firele intinse
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
prezent si eu la intalnirea de saptamana viitoare (99%). 
nu intentionez sa retin peste. nu am agrafe, am un sac dintr-un juvelnic distrus pe care il port in rucsac in caz de ceva neprevazut (pesti raniti foarte rau si care nu mai pot fi eliberati).

nu intentionez sa retin peste. nu am agrafe, am un sac dintr-un juvelnic distrus pe care il port in rucsac in caz de ceva neprevazut (pesti raniti foarte rau si care nu mai pot fi eliberati).
-
- veteran
Lista actualizata:
1) Spiridusul
2)Gogol
3)The Fly
Ii asteptam si pe ceilalti care isi anuntasera intentia sa se inscrie. Cat despre retinerea pestilor, propun ca cei inscrisi pana miercuri seara sa voteze intre urmatoarele variante:
1) C&R
2)Retinerea unui singur peste
3)Respectarea regulamentului baltii.
Astfel vom putea sa-i dam un raspuns final d-lui Rusu, in functie de regimul de retinere a pestelui urmand sa ne spuna si dansul conditiile in care poate sa ne gazduiasca intalnirea.
1) Spiridusul
2)Gogol
3)The Fly
Ii asteptam si pe ceilalti care isi anuntasera intentia sa se inscrie. Cat despre retinerea pestilor, propun ca cei inscrisi pana miercuri seara sa voteze intre urmatoarele variante:
1) C&R
2)Retinerea unui singur peste
3)Respectarea regulamentului baltii.
Astfel vom putea sa-i dam un raspuns final d-lui Rusu, in functie de regimul de retinere a pestelui urmand sa ne spuna si dansul conditiile in care poate sa ne gazduiasca intalnirea.
Prezent si eu. Lista actualizata:
1) Spiridusul
2) Gogol
3) The Fly
4) Dumi_id
1) Spiridusul
2) Gogol
3) The Fly
4) Dumi_id
-
- veteran
Nimeni nu mai participa? Nu de alta dar daca ramanem doar noi 4 nu are rost sa se deranjeze dl. Rusu cu conditii speciale. Sincer speram sa existe interes mai mare, mai ales ca erau multi rau cei care isi anuntau intentia. Vegas, nu te bagi? Avocatul din Buzau? Altcineva, sa mai destupam si noi o vorba si o sticla de whisky pe balta?
spiridusul scrie: Vegas, nu te bagi?

Vegas e tare-n tastatura si-n vanzari-cumparari.

radem noi, dar fara Vegas cred ca astia suntem toti
.
am vorbit cu Edi, CP si D_ali si nu au cum sa ajunga fiind plecati prin alte parti. Posibil Boje, dar nu e sigur.

am vorbit cu Edi, CP si D_ali si nu au cum sa ajunga fiind plecati prin alte parti. Posibil Boje, dar nu e sigur.
-
- veteran
Sper sa poata sa ni se alature si Deltaic. Oricum eu propun sa abandonam ideea de vin fiert si ciorba, pentru ca nu are rost sa se deranjeze gazdele pentru un numar nesigur de participanti.
Corect.
Vine care cum poate sau se lipeste de vreun grup. La noi (spiridusul si eu) sunt libere doua locuri in masina, sa ne ramana mai multe finante de ceva intaritoare. Asa ca va puteti abona.
Vine care cum poate sau se lipeste de vreun grup. La noi (spiridusul si eu) sunt libere doua locuri in masina, sa ne ramana mai multe finante de ceva intaritoare. Asa ca va puteti abona.