Iesire noua: Chiroiu 4

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
spiridusul
veteran
veteran

Re: Iesire noua: Chiroiu 4

Mesaj de spiridusul » 24 Noi 2012, 15:14

Adrian, nu pot eu sa spun cat de scazuta/crescuta era, pentru ca nu am mai fost de mult acolo pana ieri. Dar din ce spuneau cei care au fost mai des, si-a revenit nivelul apei aproape de normal, ar mai fi cam jumatate de metru de crescut. Repet, din ce spuneau cei care au fost mai des decat mine.

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 24 Noi 2012, 15:45

112foc scrie:,sa ia exemplu de la vecinii lor Bgs,acolo paznicii isi fac treaba cu binoclul nu sta calare pe tine,si nici nu te intreaba daca ai de gand sa mai stai pe balta!
Asa o fi, dar nici peste nu prea are. Acum e scazuta toata si navodita. La fel a fost si anul trecut. Deci nu prea are de ce sa stea paznicul cu ochiul pe tine ca n-are de ce. :lol:

112foc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de 112foc » 24 Noi 2012, 20:04

azi am fost prin zona si am inteles ca la dat afara pe paznicul poreclit Cacao,motivele nu le cunosc!

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 24 Noi 2012, 21:38

paznicul de care ziceai(cacao)nu mai este de prin octombrie....
a fost dat afara,a plecat el...nu se stie

oricu,in locul sau este george,un baiat cumsecade,de toata isprava

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 25 Noi 2012, 18:45

Am discutat cu dl. Rusu despre iesirea de pe 1 decembrie, o sa intre cat de curand ca sa stabilim cu totii conditiile. Pana atunci ar fi bine ca cei care vor participa sa se inscrie pe lista, ca sa avem idee despre un numar de participanti astfel incat sa poata sa fie facute pregatirile necesare. Totodata sa spuneti daca vrei regim C&R sau sa se poata retine un peste.

Despre iesirea de azi, am fost 3 pescari: subsemnatul, The Fly si Gogol. Au mai fost inca aproximativ 15 pescari pe balta. Rezultate: un salau de 2,3 kg, unul de 1 kg si unul de 800 grame si doua stiuci de 1 kg. S-a mai prins o stiuca de aproximativ 4 kg si altele la kilogram. Am avut placerea sa ne intalnim si cu Deltaic :)

Initiez eu inscrirea pe listele pentru iesirea de pe 1 Decembrie:

1) Spiridusul
2) Gogol (sper sa nu fie vreo problema ca te-am trecut:) )

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 25 Noi 2012, 19:38

Nu, n-am stabilit ca merg? :)

valer russu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de valer russu » 25 Noi 2012, 19:38

Buna seara!
Conform discutiei anterior amintite,ar fi util sa stabilim daca pescuitul va fi C/R,cu retinerea unei cantitati mai mici sau conform celei prevazute de regulament.Deasemenea este important sa avem o lista a persoanelor care vor participa,de dorit a fi definitiva cu cel putin doua zile inaintea partidei.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 25 Noi 2012, 20:10

D-le Rusu, eu propun ca sa gasim o formula de mijloc, care sa multumeasca pe toti participantii, si anume:
1) Pestii prinsi se retin pe agrafe speciale
2)La finalul partidei fiecare pescar are dreptul sa retina un peste prins de el, cu conditia sa nu depaseasca greutatea de 4 kg (asa cum este acum in regulament).

Pe langa faptul ca este un compromis care sa multumeasca pe toata lumea, vom putea la finalul partidei sa facem o poza cu toate capturile din intalnire, pe care sa le postam aici, astfel incat sa fie vizibil pentru toata lumea rezultatul pescuitului.

Propun ca partida de pescuit sa aiba loc intre orele 8-15, iar dupa sa stam de vorba la un pahar de vin (fiert daca se poate :) )in apropierea parcarii si a cabanei de pe lac.

Rog ca fiecare dintre cei care doreste sa participe sa se treaca pe lista si-si exprime orice idee care poate sa determine intr-un grad mai mare reusita acestei intalniri.

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 25 Noi 2012, 20:10

Insotit de Homer(singurul om care nu s-a putut loga la forum),am hotarat sa facem o scurta incursiune de spionaj.Am bajbit putin pana sa nimerim. Un lac foarte frumos,liniste,atmosfera care mi-a inspirat delta cea draga mie. Am urmarit in direct drillul lui Gogol. Spiridusul deja isi facuse treaba(Paste Fericit!),pentru cunoscatori. Desi suntem pescari de Dunare si delta(eu si Homer)ne bate gandul sa vizitam balta.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 25 Noi 2012, 20:14

deltaic, daca nu ai alte planuri, sambata viitoare poate ne insotesti impreuna cu Homer. Si luam si o sticla de Ardbeg sa ne facem curaj si sa vina inspiratia in alegerea nalucilor :) Cat despre urare, a fost prima care mi-a cazut in mana de dimineata :)

Scrie răspuns