daca ti se pare ca am fost critic [dur] ......scuze... dar hai sa facem ceva sa mai putem pescui si peste cativa ani ,nu sa ne furam singuri caciulapuffyk scrie:@ Adi...
Decat sa fim acizi, va recomand sa ii invitam sa scrie si ei pe acest forum, in conditiile in care am avea informatii foarte folositoare de aflat, informatii calde, ce ne vor scuti de timp si bani.
Am incercat si eu sa bag pripoane in Dunare acum 4-5 ani. Foarte rar, spre niciodata am prins ceva. O singura data am luat un somn de 6 kg care s-a zbatut si mi-a incurcat toate alea, de m-a facut praf. Eram in perioada cand pescuiam la bomba dupa crap, la clonc cu 3 ace, la ancorita dupa caras si altele....
Cu totii am trecut prin d-astea....important este ca am reusit sa evoluam...!
Fir Intins si Sarbatori Frumoase!
dunarea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: dunarea
si FIR INTINS pe 26,27,.............30 si pripoane-ncurcate celor doi asazisi pescari
Adi...sunt pescari foarte buni si oameni extraordinari...crede-ma!
Uite, ca sa te convingi, intr-una din zilele astea, daca esti liber, am un loc in barca...eu am un Luck 3.60. Salaul merge foarte bine asa ca, daca te hotarasti, eu sunt acolo.
Si, ca o nota de optimism pentru tine, te asigur ca, daca stii cum, vei prinde foarte mult peste de acum incolo pe Dunare! Ca un exemplu, o medie pe 2012 facuta de un pescar prieten(60% crap, 30% somn si 10% alte specii), a dat 8.3 kg de peste pe ziua de pescuit....
Si a fost unul dintre anii slabi pentru el, mult mai bun decat 2011, insa....
Este singurul pescar care elibereaza pesti mari. Ori sa prinzi crap de 12 kg si sa-i dai drumul, nu face oricine asta, decat atunci cand n-are de ales( a se citi "Regulamentl Baltii)....
Nu ai fost critic absolut deloc, ai avut un punct de vedere just. Doar realitatea este un pic diferita....
Acid am fost eu, cu privire la niste campioni, dar am motivele mele....
Uite, ca sa te convingi, intr-una din zilele astea, daca esti liber, am un loc in barca...eu am un Luck 3.60. Salaul merge foarte bine asa ca, daca te hotarasti, eu sunt acolo.
Si, ca o nota de optimism pentru tine, te asigur ca, daca stii cum, vei prinde foarte mult peste de acum incolo pe Dunare! Ca un exemplu, o medie pe 2012 facuta de un pescar prieten(60% crap, 30% somn si 10% alte specii), a dat 8.3 kg de peste pe ziua de pescuit....
Este singurul pescar care elibereaza pesti mari. Ori sa prinzi crap de 12 kg si sa-i dai drumul, nu face oricine asta, decat atunci cand n-are de ales( a se citi "Regulamentl Baltii)....
Nu ai fost critic absolut deloc, ai avut un punct de vedere just. Doar realitatea este un pic diferita....
. . OK ms pt invitatie dar astazi am plecat in vacanta ,altadata cu cea mai mare placere .ps. afirmatiile mele erau pt cei cu barca RIO 450puffyk scrie:Adi...sunt pescari foarte buni si oameni extraordinari...crede-ma!
Ok, astea fiind spuse, asteptam alte vesti!
Dragii mei, abia m-am intors de la Dunare, astazi, 28 decembrie....
Am pescuit de la ora 11 pana la ora 17.00. Cu BigHammer, bila de 70 grame....
Rezultatul....
7 atacuri...
3 scapati, primii doi dupa 5-10 metri de dril, al treilea nu l-am simtit, dar mi-a luat coada gumei....
4 prinsi, unul de 2.2 kg, al doilea de 1.9 kg, al treilea de 1.6 kg si al patrulea de 300 grame....
Ultimul a fost eliberat....
Adancimea de pescuit a fost 10 metri, apa de 1.3 grade dimineata si 1.7 seara. Ieri am pescuit la km 414 si am luat
doi salai, unul de 2 kg si altul de 1.5 kg.....
A fost ultima iesire pe anul 2012. Un an foarte bun, capturi exceptionale!
Va multumesc foarte mult pentru colaborare si va urez sa fiti aceeasi comunitate speciala care va face unici.
Ramaneti cu bine!
Am pescuit de la ora 11 pana la ora 17.00. Cu BigHammer, bila de 70 grame....
Rezultatul....
7 atacuri...
3 scapati, primii doi dupa 5-10 metri de dril, al treilea nu l-am simtit, dar mi-a luat coada gumei....
4 prinsi, unul de 2.2 kg, al doilea de 1.9 kg, al treilea de 1.6 kg si al patrulea de 300 grame....
Ultimul a fost eliberat....
Adancimea de pescuit a fost 10 metri, apa de 1.3 grade dimineata si 1.7 seara. Ieri am pescuit la km 414 si am luat
doi salai, unul de 2 kg si altul de 1.5 kg.....
A fost ultima iesire pe anul 2012. Un an foarte bun, capturi exceptionale!
Va multumesc foarte mult pentru colaborare si va urez sa fiti aceeasi comunitate speciala care va face unici.
Ramaneti cu bine!

oooooo BREAKING NEWS? ceva fotoo???
-
- veteran
Da...la varsarea Oltului in Dunare...apa intre 2,1 si 2,4 grade, curge foarte tare, este in crestere si cel mai important nu am avut nici macar un tzackviorel. scrie:A mai iesit cineva pe Dunare?

-
- veteran
Frumoasa si fascinanta Dunare la Cazane...pescuit de la 09:30 la 15:00 din care vreo 2 ore ne-am mai si plimbat cu barca.
Am pescuit cu jig-uri de la 17 la 28 gr pe langa maluri, pe apa de la 5 la 16 m...1 ora de ploaie si vant de la 11:30 la 12:30...atacuri alternante destul de ciudate...cand dadea de simteam pana in umar, cand tzac ft fin...
Imagini cu temperatura apei, pesti si Decebal mai jos...enjoy:

Am pescuit cu jig-uri de la 17 la 28 gr pe langa maluri, pe apa de la 5 la 16 m...1 ora de ploaie si vant de la 11:30 la 12:30...atacuri alternante destul de ciudate...cand dadea de simteam pana in umar, cand tzac ft fin...
Imagini cu temperatura apei, pesti si Decebal mai jos...enjoy: