dunarea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
Re: dunarea
Cam asta http://www.youtube.com/watch?v=C1F6JVVciG8 se intampla la noi in Dolj, ceva mai la deal de conacul lui Dinescu. Stiu sigur ca politia de frontiera le permite aceasta practica intrucat am fost la peste in zona, pe noi ne controla de permise si pe lesinatii aia ii lasa sa dea la japca
Urasc atarnatorii!

NU !steff scrie:![]()
... Oare vom scapa vreodata de asemenea exemplare?!?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Stie cineva cum se prezinta Dunarea la Giurgiu/Oltenita?
cred ca singura metoda ar fi o bomba ... din pacate ar muri si ceva pesti in momentul exploziei dar cred ca merita sacrificiul lor pentru a scapa de rahaturi ...stefanflorin scrie:Cam asta http://www.youtube.com/watch?v=C1F6JVVciG8 se intampla la noi in Dolj, ceva mai la deal de conacul lui Dinescu. Stiu sigur ca politia de frontiera le permite aceasta practica intrucat am fost la peste in zona, pe noi ne controla de permise si pe lesinatii aia ii lasa sa dea la japca
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
merita... 

La Tulcea apa tulbure, adancime bunicica, maine cred ca imi incerc norocu

... Nimic?g30rg3 scrie:La Tulcea apa tulbure, adancime bunicica, maine cred ca imi incerc norocu![]()
Nu am mai ajuns la Dunarica in schimb am altoit vro' 50 de obletzoi cu care mi-am facut de capsteff scrie:... Nimic?g30rg3 scrie:La Tulcea apa tulbure, adancime bunicica, maine cred ca imi incerc norocu![]()

Waw...g30rg3 scrie:Nu am mai ajuns la Dunarica in schimb am altoit vro' 50 de obletzoi cu care mi-am facut de cap

Copil fiind (in urma cu 1500 de ani

Acum, as vrea si bataia si pestele numai ca... bataia si acum as accepta-o si oricat as striga dupa mama, mama nui