DUNAREA IN ZONA GRANITEI RO-BG-SB

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

razvan cristescu
veteran
veteran

DUNAREA IN ZONA GRANITEI RO-BG-SB

Mesaj de razvan cristescu » 05 Aug 2007, 21:11

In week-endul acesta merg la Dunare in zona Pristol ( MH) la peste,n-am mai fost de vreo 5 ani la Dunare.Este zona de frontiera unde "canta cocosul in 3 limbi".As vrea sa stiu de unde pot sa-mi vizez PG-ul(trec prin Severin).Am permis de pescuit la un club din Timisoara si sper sa n-am probleme in privinta asta.As vrea sa dau dupa salau la plastice moi,ce sfaturi imi puteti da referitor la jiguri(greutate) si silicoane?Multumesc!

shoricelu
junior
junior

Permis pristol

Mesaj de shoricelu » 05 Aug 2007, 21:47

Te sfatuiesc sa ajungi la Severin cu dimineata in cap in alta zi decat cea de vineri (desi si vineri se poate, daca e-n toane bune ala de la poarta) sa il primesti vizat in aceeasi zi. Ajungi la unitate asa: cum vii de la Timisoara intri in Schela (localitatea dinainte de Severin), intri in oras pe E70 (nu faci dreapta cand se impart drumurile chiar la intrare in oras) ci continui pe bulevard (ai un rond cu flori pe care trebuie sa il tii in stanga si treci pe langa o padurice de pini pe stanga imediat ce eviti drumul ala spre dreapta). Mai mergi 200-300 de m si ai o statie de autobuz in stanga (pe dreapta e debarcaderul). E o intrare pe care aio un indicator cu fotografiatul interzis (atentie, mai e una inainte de padurea de pini dar aia duce la "bombagii" nu la graniceri). De platit nu se plateste nimic. Daca ai barca pneumatica fara motor ai voie cu ea 30 m de mal. Daca vrei sa fii mai sigur, mergi dinjos de Pristol, la Vrata, la comandantul de sector si il rogi frumos sa-ti dea hartia aia de agrement. Am fost cu un prieten si am luat-o pentru sectorul Portile de fier II dar am auzit ca nu trebuie daca nu depasesti limita a 30 m.
In rest... FIR INTINS! Apa e destul de (sa nu zic foarte, ca poate mai creste) scazuta. Personal am luat ceva mai sus, in zona Izvoarele, salau la 2 kg, crap, caras la 800-1kg.
Salaul l-am luat la coada de peste dupa ce am disperat cu jiguri mari si albe (nu pestisor, vierme cu coada). Un prieten a luat avat mic la rotativa de 2 si acm atat. Ideea e ca la Pristol poate fi altceva. Inca o data FIR INTINS.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 06 Aug 2007, 10:04

razvan, imi zicea cineva prin alt thread ca se poate viza in tm pt tm-cs-mh si asta din primavara (eu mi-am facut permisul in ianuarie cand nu se putea pune pg-ul decat pt tm).

altfel, sediul pf este langa policlinica (pe E70), intrebi in zona daca nu te descurci din indicatiile lui shoricelu

o veste proasta pt tine, sunt sanse destul de mici ca sa iti puna viza doar intr-o zi fara sa ai pile si mai ales daca nu esti la prima ora la ei la poarta...

aveam in plan sa merg la Crivina (ceva mai sus de PF2) pe weekend dar mai e pana atunci...daca merg poate ne sincronizam si te rezolv de pg :P

shoricelu
junior
junior

johnnyB?

Mesaj de shoricelu » 06 Aug 2007, 10:07

Mai johnnyBravo,
esti cumva acelasi cu JohnnyB?
As fi surprins sa aflu ca ne batem pe locurile de pescuit!!!

Fir intins la Crivina!

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 06 Aug 2007, 11:52

:) n-am alt nickname...
pescuiesc de mic copil acolo, locurile le am la galeria personala asa ca daca le stii poate ne-am si intersectat pana acum:)

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 06 Aug 2007, 13:39

As prefera sa mi-l vizez in Timisoara dar spune-mi unde in Tm trebuie sa ma duc.

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 06 Aug 2007, 17:13

Ii dai aluia ceva la poarta si te rezolva.
Miercurea stiam ca il iei fara nici o interventie,atunci se elibereaza permisele,dar nu mai stiu daca e valabila chestia asta si acum.
Ma indoiesc de faptul ca TM pune viza la PG pt MH.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 06 Aug 2007, 17:18

[quote="razvan cristescu"]As prefera sa mi-l vizez in Timisoara dar spune-mi unde in Tm trebuie sa ma duc.[/quote]
La politzia de frontiera din cale alipovei, da' nu shtiu cat dureaza.
Acolo itzi pune pt MH CS shi Tm, cel putzin asha era in mai.

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 25 Aug 2007, 16:19

Razvan,ai mai rezolvat cu pg-ul?Altfel spus,ai fost la Dunare si,mai ales,cu ce rezultate?
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 25 Aug 2007, 16:56

Am rezolvat cu PG,am fost la Dunare dar am prins doar inainte de Severin(la Schela) 1 salau si am scapat 2 intr-o dimineata cu tunete si fulgere cu noaptea-n cap.Apoi am plecat in zona Pristol unde am prins week-endul ala de acu 2 sapt cu cod de furtuna si peste canci.Era dunarea f scazuta si locurile pe care le-am batut cu apa mica.Am pescuit si la deversoare in zona Gogosu unde am vazut doua barci care pescuiau chiar sub caderea de apa dar nu stiu daca au prins sau nu.Eu m-am chinuit cu lanseurile lungi dar nimic,doar ca pierdeam plastice unul dupa altul...Partida asta mi-a lasat un gust amar dar am descoperit ca intre Orsova si Severin pe lac sunt locuri bune.

Scrie răspuns