DUNAREA IN ZONA GRANITEI RO-BG-SB
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Am rezolvat cu PG,am fost la Dunare dar am prins doar inainte de Severin(la Schela) 1 salau si am scapat 2 intr-o dimineata cu tunete si fulgere cu noaptea-n cap.Apoi am plecat in zona Pristol unde am prins week-endul ala de acu 2 sapt cu cod de furtuna si peste canci.Era dunarea f scazuta si locurile pe care le-am batut cu apa mica.Am pescuit si la deversoare in zona Gogosu unde am vazut doua barci care pescuiau chiar sub caderea de apa dar nu stiu daca au prins sau nu.Eu m-am chinuit cu lanseurile lungi dar nimic,doar ca pierdeam plastice unul dupa altul...Partida asta mi-a lasat un gust amar dar am descoperit ca intre Orsova si Severin pe lac sunt locuri bune.
-
- veteran
de rezolvat se rezolva gratis numai ca trebuie sa astepti o zi sa il iei sau parca(dar nu sunt sigur) se plateste o taxa de urgenta. mergi la comandamentu de la intrarea in severin il lasi la poarta si il iei a doua zi fara pile si din astea. iar in ceea ce priveste locurile alea de pescuit sunt destule numai ca e o mare problema cu care se cam confrunta din cate am observat toti pescarii romani:PLASELE in p..a mea daca vreti sa ma intelegeti. este fiecare km inchiriat si se pescuieste industrial si fara regrete inclusiv pe prohibitie si sa nu mai vorbim da exemplarele mici care nu ar trebui retinute si de scapat el mai scapa dar nu poate aunge la mal pt ca e tot plombat. si ca sa mai puna si punctu pe e este o poluare sub orice jena. vara asta am colindat o gramada de km pe dunare si bani si timp aruncat pe geam. spre sf lunii o sa incerc si dun barca si daca nici asa nu merge nu stiu o sa caut solutii la cine ma poate ajuta ca oricum sunt in pragu disperarii. in anii trecuti nu prindeam mult dar la fiecare partida veneam cu ceva acasa anu asta exact 0
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!