Dunare - zona Giurgiu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Dunare - zona Giurgiu
anul asta sunt hotarat pe Dunare, zona Giurgiu, din barca
haideti sa discutam aici, cei care merg la Dunare in aceasta zona
sunt proces de a obtine inmatricularea barcii si permisul de navigatie
barca mea este kingfisher de 2,70 cu motor de 3,5 CP
vreau sa intru pentru a pescui la somn la clonc, stationar la somn salau sau spinning la avat sau ce-o mai vrea sa intre
mai este cineva care face treaba asta in zona asta ?
haideti sa discutam aici, cei care merg la Dunare in aceasta zona
sunt proces de a obtine inmatricularea barcii si permisul de navigatie
barca mea este kingfisher de 2,70 cu motor de 3,5 CP
vreau sa intru pentru a pescui la somn la clonc, stationar la somn salau sau spinning la avat sau ce-o mai vrea sa intre
mai este cineva care face treaba asta in zona asta ?
lasand gluma la o parte, care-ar fi pericolul cu somnul ?
problema e daca da in barca si ma rastoarna sau ca e prea mare si nu-l scot ?
o sa dau la lanseta, evident ca nu la pripon, si nu vad o problema in a taia firul, oricum mulinetele sunt prevazute cu frana
ref la iesit cu barca mea pe dunare pe langa maluri, eu am mai iesit de cateva ori cu ea pe dunare, era vara si curentul atat de slab incat chiar am putut merge la vasle ( in anul ala secetos rau, acu vreo 3 ani )
referitor la curent, cu motorul meu de 3 cai jumate am putut urca impotriva curentului la olt sub baraj in conditiile in care curgeau 3 turbine si un stavilar, este foarte mult pentru cine nu stie ce inseamna asta
mai mult decat atat, lipoveanu ( mai intra si la noi pe forum ) pescuieste cu succes singur in barca exact ca a mea, si are un motor de 1 cal jumate
am chiar poze de la el, din toamna asta, ancorat in curent de o cioata, cu salai si crapi luati la stationar
problema e daca da in barca si ma rastoarna sau ca e prea mare si nu-l scot ?
o sa dau la lanseta, evident ca nu la pripon, si nu vad o problema in a taia firul, oricum mulinetele sunt prevazute cu frana

ref la iesit cu barca mea pe dunare pe langa maluri, eu am mai iesit de cateva ori cu ea pe dunare, era vara si curentul atat de slab incat chiar am putut merge la vasle ( in anul ala secetos rau, acu vreo 3 ani )
referitor la curent, cu motorul meu de 3 cai jumate am putut urca impotriva curentului la olt sub baraj in conditiile in care curgeau 3 turbine si un stavilar, este foarte mult pentru cine nu stie ce inseamna asta
mai mult decat atat, lipoveanu ( mai intra si la noi pe forum ) pescuieste cu succes singur in barca exact ca a mea, si are un motor de 1 cal jumate
am chiar poze de la el, din toamna asta, ancorat in curent de o cioata, cu salai si crapi luati la stationar

Cind prinzi un somn prea mare ca sa-l poti urca in barca nu e nici o problema. Il legi cu o sfoara (pe care trebuie sa o ai obligatoriu cu tine). Sfoara trece prin gura si iese la ureche. Cu barca tragi incet, incet somnul la mal. Faci fotografiile si-l eliberezi.musKloiu scrie:bun.... sa zicem k ai prins somnul l-ai obosit si vrei sa faci o poza cu el.....cum faci sa-l tii in brate ?
Din ce a spus Dan pina acuma nu mi se pare nimic imposibil. Cu un motor de 3,5 cai pe o barca de 2m70 avansezi foarte bine. Nu vad unde e problema ?