globe-trotter?
Dunare
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- costica_fishing
 - veteran

- costica_fishing
 - veteran

costica_fishing scrie:In februarie, anul trecut , am asistat acolo la capturarea unui crap romanesc pe care il estimez pe la 7-9 kg. O frumusete.
Frumos... sunteti norocosi, ce mai... sa vezi asa ceva in toiul iernii....
Norocosi sunteti si ca sunteti aproape (relativ) de Dunare... Ce s-ai faci.... Dar mie nu mi-e rusine nici cu Prutul...
- costica_fishing
 - veteran

Sa stii ca s-ar putea sa fie densitatea de peste ceva mai mare pe Prut. Nu o lua ca o mandrie din partea mea, dar cazurile de braconare sunt mult, mult mai rare pe Prut. Mai braconeaza cate un satean cu o plasa, mai prind altii somni si crapi cu varsa (varsha - plasa asemanatoare unui juvelnic, in care pestele intra si nu mai poate iesi) am vazut si pe Dunare.costica_fishing scrie:Eu cred ca densitatea de peste pe Prut e mai mare. E mai pazit!
Din cate am inteles, sunt cazuri mult mai rare de pescuit electric (pe partea moldovenilor) In rest... cu japca nu am vazut, cu plase nu ai cum sa te bagi ca este destul de puternic curentul.
Majoritatea (90%) dintre cei pe care i-am vazut dand la peste pe Prut dau la plumb. Mai rar sunt cei care dau la pluta si numai unde apa le permite acest lucru.
Cand vii odata sa vezi cum e?
- costica_fishing
 - veteran

- costica_fishing
 - veteran