Dunare

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lipoveanu

Mesaj de lipoveanu » 01 Ian 2005, 20:58

nu.....
am trecut cu bacul la ROSETI (in balta mica..) shi am ajuns pe malul drept..!!! sus in capatul lui RAU unde e canalul mort la insula de piatra...tu ai intrat in balta mare...am fost acum 2 ani acolo...dar e mai comod aici...shi de facut tabara e mai misto...

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 02 Ian 2005, 18:33

cat stai la o partida si cam ce prinzi ?

lipoveanu

Mesaj de lipoveanu » 02 Ian 2005, 23:35

de regula...dim sunt pe garla....stam noaptea ,foc ,ciorba,odihna...shi dam shi zua urmatoare...shi pe seara plecam acasa...( de-ar fi dupa capul meu..a-si sta shi cate o luna....obligatzii familiale...)
cat prind.....???? sa zic ca se aduna 15-20 kg e baboiul mare shi ai spor...asta numai ciortan...vara nu dau dupa salau ca nu potzi venii cu el viu acasa...daca prind i-l mancam acolo...
am prins shi cate 50kg/caciula....poate shi mai mult uneori...asta acum 2-3 ani....anul asta nu am sarit de 25....dar am luat shi tzepe....shi asta tot acolo unde cu o saptamana innainte nu puteam urca juvelnicul in barca..!!!

lipoveanu

Mesaj de lipoveanu » 02 Ian 2005, 23:58

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 03 Ian 2005, 01:08

parca am vazut poza asta intr-un ALP, un articol scris de malin musatescu despre cineva care pescuia in Delta la salau ?

sti vreun loc bun de dat din barca la salau, pe Rau ?

Lucian Anghel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lucian Anghel » 03 Ian 2005, 09:53

La multi ani si bine v-am regasit ( dupa " sarmale")

Am postat urarea in topic-ul asta fiindca , pe langa bucuria pe care mi-a adus-o " rapitori.ro" , la sfarsitul anului am mai avut una - sa vad cum apar din ce in ce mai multi pescari indragostiti de Dunare !

( 'Traiti Dom' Moderator Sef !)

lipoveanu

Mesaj de lipoveanu » 03 Ian 2005, 14:02

da....in aventuri la pescuit''
o cunostintza comuna..a vazut poza shi tocmai faceau un articol.......pestele avea 7,2kg....nu 6,5 cat scrie acolo....shi...ei faceau articolul pentru ''cicada'' dar eu l-am prins la coada de roshioara...pe al3-lea 'm' pe 'Sfantul gh.' shi nu a fost singurul in ziua aia...

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 03 Ian 2005, 14:39

Deci mint aia de-ngheata apele :lol:

lipoveanu

Mesaj de lipoveanu » 03 Ian 2005, 14:40

aaaaaaa...''un loc bun de salau''....
mai....spun din experientza...shi aproape ca este regula.....unde e crap.e shi salau...stau cap-in-cap.... ca shi la copca.... dai la salau la tabla shi nu e de mirare ca se agatza shi cate un ciortan....
la dunare....totushi prefera piatra shi plajele nisipoase care se ridica imediat de pe pragul unde are curent....sau ceva curent...dar f bine bine sta shi in butuci...unde e agatzatura cea mai mare..nu de multe x i-o puneam de sus''... printre crengi ..cum atingea fundul pac....o lovea,....

Lucian Anghel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lucian Anghel » 03 Ian 2005, 14:43

Nu mint; dor incearca sa le potriveasca (???) .Subiectul cu fotografia....
Lasand la o parte ca articolele despre cate-un pescuit anume au ajuns concursuri de metafore.
Sa fie la ei

Scrie răspuns