Dridu

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 20 Oct 2005, 10:02

Este biban destul de mult si ceva strapi dar trebuie cautat!

nelufish
junior
junior

Mesaj de nelufish » 26 Mar 2006, 21:28

azi am fost la Dridu
ce am gasit ? lacul aproape golit, oricum foarte foarte scazut (am inteles ca uneori se face chestia asta ca sa se poata scoate pestele mai usor ).
la baraj apa se scurgea pe doua guri de golire , iar in gropile de dupa baraj nu se putea da din cauza asta.
pe canalul dinspre sat apa avea 60-50 de cm. asa ca de pescuit nu prea putea fi vorba (era plina de gunoaie )
ca o bomboana pe coliva lacului , lateral gurilor de golire erau vreo cativa fomisti care jepcuiau cu lansete zdravene si ancore de vapor tot ce se putea .
asa ca eu zic ca daca va planuiseti vreo iesire la Dridu, cel putin pentru vreo catva timp sa va schimbati destinatia.
in rest va doresc fir intins

adyy_002
junior
junior

Mesaj de adyy_002 » 27 Mar 2006, 00:10

cred ca pe marea majoritate a lacurilor se procedeaza asa , mai asteptati pana peste 15 mai dupa ce se repopuleaza baltile si atunci poti pescui linistit si cu rezultate...............

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 29 Mar 2006, 23:17

asa se intampla mereu pe dridu primavara, iar acum cu ploile prognozate...plus topirea zapezilor...este normal sa tina barajul golit.
oricum din luna mai se poate pescui pe dridu, si cu rezultate bune, chiar daca acum este destul de sumbru peisajul.
totudi are si avanteje situatia asta:
acum se observa cel mai bine structurile, insule, praguri...si altele de care dridu este plin, si la vara ai niste idei unde se pot ascunde niste salai, si binenteles, din barca.

_Cristi_
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de _Cristi_ » 29 Mar 2006, 23:29

cred ca o sa stea asa mai mult decat de obicei....vorbeau cei de la primarie ca o sa se continue lucrarile de daluire.
<<-!pescuiesc in orice conditii!->>

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 30 Mar 2006, 07:40

poate asa is inchipuie ca vor tine barajul scazut...dar am vazut prea multe viituri pe dridu, asa ca vor fi si ape mari indiferent de intentiile oamenilor.
ar fi o noutate sa ramana barajul scazut pe timpul verii; ar fi bucuria celor 'jde mii de tarani cu jgheaburi si plase. :(

Scrie răspuns