Draganesti- OLT
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
pana la urma n'ar fi problema de echipament mihai. nu mai este peste. eu n'am mai facut o partida cinstita pe turbina aia din 2004. anul trecut lacul a mers cel mai prost de cand pescuiesc in zona, am prins peste decat in 2 partide. in 2003 incepand din octombrie pana in decembrie mergeam si de 2 ori pe saptamana, si nu stiu sa fi dat doua pe langa, si alea din cauza vantului sau ninsorii... probabil ca am contribuit si noi intr'o mare masura la ce se intampla acum. uita'te la frunzaru, ca e mort, ipotestiul la fel.
-
- veteran
-
- veteran
gramada sunt la salau cu pestisor...si eu inca n-am vazut multi cand am fost...cica se pare ca am fost in extra-sezon
am dat pe fund dar mi-a pierit repede cheful cand am vazut ca din 3 lanseuri am procentaj 100%
...am lasat trei jig-uri cu shad-uri, printre care unul care mi-a adus si mie cel mai mare salau al meu...shad pe care nu-l mai gasesc absolut nicaieri...nici pe Mama Omida al site-urilor si magazinelor din lume( si n-am reusit sa fac rost decat de 2 asemenea bucati).. de unde se poate comanda direct...deci intr-un cuvant mi-a fost frica de pierderi substantiale....plus ca am cautat si avatul cu voblere si oscilante(sansele de agatare reduse)...
mai insistam ce sa facem...

am dat pe fund dar mi-a pierit repede cheful cand am vazut ca din 3 lanseuri am procentaj 100%

mai insistam ce sa facem...