Draganesti- OLT

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 09 Iun 2006, 17:04

Faci o analogie prosta intre Izbiceni , pe curs normal si Draganesti in turbine.Poate ce a avut Sandu era mult prea mare sai agatat aiurea , sau .... ai avut impresia ca batul lui nu a facut fata ????sigur cei ai tu pina 3/4 era perfect. :lol:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 09 Iun 2006, 17:11

hai s-o lasam balta ca n-are rost! vedem la sf. anului rezultate finale! :wink:

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 09 Iun 2006, 17:16

iti garantez , ca rezultatele mele nu or sa fie publice :wink:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 09 Iun 2006, 17:24

aia stiu deja!

georges
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georges » 09 Iun 2006, 23:31

Am trecut azi pe la Draganesti, de fapt si luni, si abia azi mi-am dat seama de ce tot discutati voi atat de Draganesti - Olt. Are potential zona intradevar. :D Apa era tulbure si astazi. Ce sa mai zic... chiar am regretat ca nu am luat nici un bat la mine. :cry:

mihaicdan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mihaicdan » 10 Iun 2006, 01:30

Va salut.
Vreau sa va spun ca mi-a tresarit inima cand am auzit de Draganesti-olt.
Eu sunt chiar de acolo si cunosc zona ca in palma,de la baraj pana la podul de la Stoenesti.Aici mi-am prins captura record si poate si urmatoarele zece tot aici.Vreau sa va spun din start ca stiuca nu este si nici clean asa ca nu are rost sa dati dupa asa ceva.
Apoi somn la artificiala nu cred ca o sa prindeti nici daca dati o saptamana numa dupa el.E prea mare Oltul si are unde a se ascunde si ce manca si daca nu cunosti zona nu are rost.
In schimb salau este grupa mare.La fel si avat.
Cand sunt date drumu stavilarele dai pe partea lor,daca nu curg nici macar unul nu are rost sa pierzi vremea pe acolo,treci pe partea turbinelor.Sa nu credeti ca numai acolo se prinde (la turbine). Oltul e mare si mai sunt locuri si mai in aval.
Eu nu dau la scurgere de pe dale.Dau de unde se terminia dalele in jos.
Oare de ce?Pt ca curge prea repede,sunt agatatori,apa e adanca,firul ti se freaca de marginea dalelor ........
Cat despre echipament...Eu dau cu 10-40g si e suficient.Iar captura vieti stai linistit ca nu o scoti cu bat de spinning.
Ca sa va faceti asa o parere va spun ca s-a luat anu trecut somn de 40-50Kg,salau de15 Kg.Asa ca e posibil sa agati ceva care sa-ti deruleze tot firul de pe tambur si sa nu ai ce face decat sa astepti sa-ti rupa(am patit).
Daca mai are cineva intrebari si nelamuriri despre locuri ,agatatori s.a.m.d ii stau la dispozitie cu raspunsuri.Si nu uitati sa mai si eliberati!!!
Ps:Abia astept sa termin cu sesiunea si sa ma duc acasa.

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 12 Iun 2006, 06:56

cum de nu m'am gandit sa dau de la dale in jos? :cry: uite cate lucruri interesante afli de pe un forum de pescuit. vreau si eu sa stiu unde nu se agata, imi spui si mie? te rog frumos :)

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 12 Iun 2006, 07:45

:lol:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 12 Iun 2006, 11:05

la Izbiceni parca mai sunt locuri unde nu agati...dar la Draganesti ma mir cum n-am pierdut decat 4 twistere si jig-uri...ce-i drept n-am dat direct pe fund de frica agatatorilor...dar daca nu dai direct pe fund unde e full de scoici, fiare, bolovani si alte minunatii, scoti ce-i drept intact shad-ul din apa dar il scoti si fara peste :D ...deci no play no game... :wink:

iar scoicile taie instant si al mai al naibii textil...de mono nu mai vorbesc...

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 12 Iun 2006, 11:52

dupa 200 de partide pescuit pe o turbina nu mai vezi lucrurile asa. turbina la draganesti e vis.

Scrie răspuns