domnilor, mai sunt salai pe gostilele?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
domnilor, mai sunt salai pe gostilele?
vara asta nu am vazut nici un cuvintel despre gostilele desi anul trecut se vorbea serios despre acest lac.
daca se poate sa aflam cine a mai fost ce a mai prins...
in singura iesire din aceasta vara(pe la inceputul lui mai) am prins 2 salai sariti de 1kg; si atat...chiar pot spune ca eram privit cu invidie de alti colegi de suferinta...
poate acum toamna sa fie mai bine. astept si alte pareri/ informatii despre balta
daca se poate sa aflam cine a mai fost ce a mai prins...
in singura iesire din aceasta vara(pe la inceputul lui mai) am prins 2 salai sariti de 1kg; si atat...chiar pot spune ca eram privit cu invidie de alti colegi de suferinta...
poate acum toamna sa fie mai bine. astept si alte pareri/ informatii despre balta
am "braconat" eu de doua ori, ultima oara acum vreo luna. zic braconat pentru ca de fapt platisem taxa pe o balta vecina unde merg cand am chef de bibi. dar n-am rezistat sa nu scap un jig si dincolo de dig. am prins mai multi si le-am dat drumu', mici, 20cm. mi s-a spus ca au fost altii si-au dat profi din barca, tot strapa sau deloc.
ce nu-mi mai place la balta asta este ca, trebuie sa intri pe la debarcader.... cand as putea sa umflu barca la baraj si sunt niste locuri bune si pe acolo. dar sa vaslesc de la cabana paznicilor pana la baraj (spre darvari) doar n-am inebunit
asa toata lumea baga twistere in2-3 locuri f. batute si f. rascolite copaci...si la tevi!!! o balta cu potential adevarat...dar putea sa dea si un motoras la barcutele alea...
iar toamna mai bine am prins de pe mal. dar acum nu mai este voie....
asa toata lumea baga twistere in2-3 locuri f. batute si f. rascolite copaci...si la tevi!!! o balta cu potential adevarat...dar putea sa dea si un motoras la barcutele alea...
iar toamna mai bine am prins de pe mal. dar acum nu mai este voie....

gostilele
oamenii pur si simplu ii aveau pe sir,fiecare cu ai lui banuiesc,urcau spre cabana,poate vroiau sa-i arate la nenea de ne ia banii,cat despre userul meu,intamplator asta-i prima balta pe care am revenit la pescuit dupa ceva ani buni, de aia am scris de ea,nu de reclama...bine ar fi sa prind peste tot unde ma voi duce si fiti siguri ca voi scrie,acu ceva ani buni ma mai duceam pe valea argovei,mai stie cineva ce se intampla acolo?
pt dom procuror,danr
deci dom procuror, sa tot fi fost vreo 3 de fiecare,ii cam tarau pe iarba pana sus,nu prea elegant,nu??!alte intrebari?care era forta de frecare,eventual?