DELTA TISEI-UNGARIA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: DELTA TISEI-UNGARIA
kzoli is your man 

Pensiuni am gasit intr-un prospect cam 50 in zona Poroszlo.
La Poroszlo ai avantajul ca daca scade apa ai o arie de pescuit mai mare, asta daca nu scade prea mult.
Eu am stat la ARANY vendeghaz Poroszlo.
Gasesti pe www.hotelguru.ro dar sa nu mergi mai tarziu de joi vineri fiindca de luni apa s-ar putea sa fie prea mica.
Foarte frumos mi s-a parut la Kuria vendeghaz, tot pe Hotelguru gasesti.
Noi poate mergem si joi, dar inca nu suntem 100%.
Mai avem si altele de facut, dar ne tenteaza.
Adrian
La Poroszlo ai avantajul ca daca scade apa ai o arie de pescuit mai mare, asta daca nu scade prea mult.
Eu am stat la ARANY vendeghaz Poroszlo.
Gasesti pe www.hotelguru.ro dar sa nu mergi mai tarziu de joi vineri fiindca de luni apa s-ar putea sa fie prea mica.
Foarte frumos mi s-a parut la Kuria vendeghaz, tot pe Hotelguru gasesti.
Noi poate mergem si joi, dar inca nu suntem 100%.
Mai avem si altele de facut, dar ne tenteaza.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
maine la 5 am plecat.
Vestile sunt bune!
Vezi www.horgaszcentrum.hu forum .
Pacat ca e doar in maghiara si nu inteleg chiar totul , dar este vorba de stiuci intre 4 si 8 kg.
Toata noaptea am visat doar stiuci mari....mari...
Scriu cand ma intorc.
Adrian
Vestile sunt bune!
Vezi www.horgaszcentrum.hu forum .
Pacat ca e doar in maghiara si nu inteleg chiar totul , dar este vorba de stiuci intre 4 si 8 kg.
Scriu cand ma intorc.
Adrian
salut Adrian,adriand scrie:maine la 5 am plecat.
Vestile sunt bune!
Vezi http://www.horgaszcentrum.hu forum .
Scriu cand ma intorc.
Adrian
nu te-ai intors inca...astept vesti bune,deoarece o sa plec si eu in curand

stima,
M-AM INTORS.
Eu am avut doar o ratare la o stiuca, cum eu nu cred ca am mai vazut, era foarte mare si pe care am agatat-o la cativa metri de barca cand am lasat lingurita pe loc ,avand ceva de facut in barca ( mi-a cazut o lingurita si am recuperat-o de pe jos).
Cand am reinceput sa recuperez, am crezut ca am prins un copac din care erau multi in apa si nu am contrat prea tare, ca sa vad ca incepe sa miste. se ridica spre suprafata , face un val si pleaca .
Asta mi-a dat certitudinea ca sunt stiuci mari acolo.
Apa a inceput sa scada abia de luni 29 oct asa ca din nou am ajuns prea devreme, probabil saptamana asta va fi mai bine.
Stiucile nu atacau, amicul cu care am fost a prins doua stiuci una de 1,5 si alta de ~ 2 KG DAR TOT PE LINGURITE LASATE PANA LA FUND SI PE CARE DACA APUCAI SA LE MISTI 2-3 M FARA SA LE AGATI AVEAI SANSE SA-I INTRE UNEI STIUCI IN GURA.
Ne-a plouat, au fost valuri mari,ziceai ca suntem pe mare, intrau in barca , vant rece , dar a fost fain.
Despre ce am gasit de mancare nu vreau sa spun decat ca la ~ 3000 de forinti am avut parte de un ciolan fiert in bere gigantic si grozav de bun , 2 oameni ne-am luptat ca sa-l terminam.
Cam asta a fost.
Nu prea am vrut sa scriu ca sa nu para pescareasca ,dar am fost provocat.
Adrian
Eu am avut doar o ratare la o stiuca, cum eu nu cred ca am mai vazut, era foarte mare si pe care am agatat-o la cativa metri de barca cand am lasat lingurita pe loc ,avand ceva de facut in barca ( mi-a cazut o lingurita si am recuperat-o de pe jos).
Cand am reinceput sa recuperez, am crezut ca am prins un copac din care erau multi in apa si nu am contrat prea tare, ca sa vad ca incepe sa miste. se ridica spre suprafata , face un val si pleaca .
Apa a inceput sa scada abia de luni 29 oct asa ca din nou am ajuns prea devreme, probabil saptamana asta va fi mai bine.
Stiucile nu atacau, amicul cu care am fost a prins doua stiuci una de 1,5 si alta de ~ 2 KG DAR TOT PE LINGURITE LASATE PANA LA FUND SI PE CARE DACA APUCAI SA LE MISTI 2-3 M FARA SA LE AGATI AVEAI SANSE SA-I INTRE UNEI STIUCI IN GURA.
Ne-a plouat, au fost valuri mari,ziceai ca suntem pe mare, intrau in barca , vant rece , dar a fost fain.
Despre ce am gasit de mancare nu vreau sa spun decat ca la ~ 3000 de forinti am avut parte de un ciolan fiert in bere gigantic si grozav de bun , 2 oameni ne-am luptat ca sa-l terminam.
Cam asta a fost.
Adrian
Bravo, pacat ca nu ai prins stiucana sa fi facut cateva poze cu ea...poate data viitoare!adriand scrie:M-AM INTORS.
Cam asta a fost.
Adrian

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Cred ca doar la anu mai merg .
Daca scade apa se intra greu pe locurile pe care le stiu.
Ramane doar putin loc pentru pescuit si devine aglomerat.
Cred ca in acest week end era foarte OK.
Din pacate nu am mai putut merge.
Adrian
Daca scade apa se intra greu pe locurile pe care le stiu.
Ramane doar putin loc pentru pescuit si devine aglomerat.
Cred ca in acest week end era foarte OK.
Din pacate nu am mai putut merge.
Adrian
Salutare baietzi! Ma scuzatzi ca ma bag ca si musca in lapte dar as fi interesat de pescuit pe teritoriul tarii vecine ca la noi e praf. Ultima partida la renumita Periprava.... gust amar... taxa de pescuit 40 ron pe zi ca de Dunarea si canalele sunt ale Dnului Radutza.... in fine nu mai zic nimic pt ca imi e scarba! O intrebare... pe Tisza nu poti folosi barca proprie cu un motoras de 4.5 cai (ca sa nu mai depinzi daca sunt sau nu barci libere). Sunt din hunedoara si sunt dispus la orice aventuri pescaresti (prefer sa pescuiesc in timpul saptamanii). Sunt interesat de rapitor catch and release. Astept vesti de la voi si sper sa facem o partida de pescuit impreuna.
Poti folosi si barca Ta insa atentie la traseu pe unde mergi sunt o gramada de zone interzise, rezervatie unde nu este permis accesul cu barca ...
Lacul respectiv se imparte in 3 zone distinse... Chestia e ca sa ai pe cineva care stie ungureste, sa nu fi nevoit sa te descurci prin semne
in zona nu prea se vorbeste engleza doar germana si maghiara... insa cotele sunt destul de scazute... pestii sau retras in rau si in canale adanci ...
Lacul respectiv se imparte in 3 zone distinse... Chestia e ca sa ai pe cineva care stie ungureste, sa nu fi nevoit sa te descurci prin semne

Daca merg am sa merg cu unul dintre voi care a mai fost. Nu voi merge de capul meu.... voi fi atent pe forum si cand apare o ocazie am sa fiu prezent. Nu imi place sa pescuiesc de unul singur. Nu ai un Id de messanger unde am putea vb mai des?