DELTA TISEI-UNGARIA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
DELTA TISEI-UNGARIA
Aduc in atentie o zona mai putin cunoscuta "delta" Tisei aflata la 150 km de granita cu Ungaria in directia Debrecen.
Aceasta intindere de ape cu canale, brate moarte si alte locuri pentru pestcuit are o intindere de ~60 km pe lungime si cativa km latime si a fost facuta prin anii 60-70 pentru a se putea regulariza Tisa pentru a evita inundatiile.
In ce priveste conditiile cred ca sunt foarte bune si la un pret civilzat.
Se pot inchiria barci cu motoare de max 5 cai la preturi rezonabile, cazarea este buna in cele mai multe pensiuni iar mancarea este excelenta dar usor cam grea .
Preturi cam ca in Romania unele mai mici chiar.
Am sa pun cateva linkuri catre siteuri de turism pentru o impresie.
Cea mai mare problema acolo este ca nu cunosc engleza ci doar in mica masura germana si totul este scris in limba maghiara .
Daca pe cineva intereseaza o iesire undeva la inceputul lui iunie ma puteti contacta prin acest forum.
www.horgaszcentrum.hu , www.albatroszkikoto.hu ,
Adrian
Aceasta intindere de ape cu canale, brate moarte si alte locuri pentru pestcuit are o intindere de ~60 km pe lungime si cativa km latime si a fost facuta prin anii 60-70 pentru a se putea regulariza Tisa pentru a evita inundatiile.
In ce priveste conditiile cred ca sunt foarte bune si la un pret civilzat.
Se pot inchiria barci cu motoare de max 5 cai la preturi rezonabile, cazarea este buna in cele mai multe pensiuni iar mancarea este excelenta dar usor cam grea .
Preturi cam ca in Romania unele mai mici chiar.
Am sa pun cateva linkuri catre siteuri de turism pentru o impresie.
Cea mai mare problema acolo este ca nu cunosc engleza ci doar in mica masura germana si totul este scris in limba maghiara .
Daca pe cineva intereseaza o iesire undeva la inceputul lui iunie ma puteti contacta prin acest forum.
www.horgaszcentrum.hu , www.albatroszkikoto.hu ,
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
eh daca nu vreti sa mergeti pana acolo la rezervatie mai aproape pe orice apa naturala deja puteti pescui la stiuca , salau, avat si clean ... dincolo prohibitia e la specii mai detaliat , la acestea deaja a si terminat ... de fapt la clean nu e de fel , dimensiunea minima la clean doar de anul asta au introdus ( cred ca 15cm
... ce ziceti ? )

- Bogdan_Alex
- veteran
Am fost de cateva ori
Oraselul este Tiszafured .
tarife sunt pe cele doua siteuri din primul mesaj.
Mai adaog un site pentru cazare .
Ft= forint ~ 300/ euro
www.nadaspanzio.hu
Adrian
Oraselul este Tiszafured .
tarife sunt pe cele doua siteuri din primul mesaj.
Mai adaog un site pentru cazare .
Ft= forint ~ 300/ euro
www.nadaspanzio.hu
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
- kriss-wolf
- veteran
-
- utilizator constant
-
- senior
Ai fost anul acesta ? Cum a fost ?adriand scrie:ANUL ACESTA NU AM FOST INCA.
ADRIAN
Care sunt preturile ? Se poate plati ( si rezerva) printr-o agentie de turism ?
Eu am oferta pentru Delta Dunarii, la Crisan, 4*. As vrea sa merg la inceputul lunii august, cu sotia.
Dar este scump: 200 lei/zi/persoana, pensiune completa ( fara alcool). La asta se adauga drumul ( 1 cazare pt. ca vaporasul pleaca din Tulcea la prinz) si barca ( stiu pret de 300 lei/zi, cu ghid inclus)
Mersi !