DELTA TISEI-UNGARIA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: DELTA TISEI-UNGARIA
Salut.Lasa-mi te rog mie datele de contact pe privat.Multumesc.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Nu pot trimite pm
) nu am foaia la mine pe care ii scris nr de tel si toate cele , lasa un mail si ti-l trimit maine dimineata la prima ora !

Sper insa ca poti primi mp...Ai emailul.Merci.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
As vrea sa merg weekendul ce vine in Delta Tisei, desi vremea nu se arata prea buna. Mai aveti careva ceva informatii? stiti cumva daca e ok? ma intereseaza in special un pescuit la stiuca.
am citit pe undeva ca la stiuca se poate pescui de la 1 noe doar la pestisor viu
=))) vrajala mare , se poate da si la spining , se prinda stiuca destul de bine din cate am inteles ....
cred ca in permisul de pescuit,pentru cine al are.
Anul trecut am fost in perioada 10.11 - 02.12 si am pescuit (spinning) la stiuca fara probleme.
Salutare!
Nu este voie sa pescuiesti pe canale decat cu pestisor viu , doar pe lacuri este permis la table si altele. Personal am fost atentionat in data de 1.11 sa nu pescuim cu linguri de catre" xxx Police". Deci colegul Uled are dreptate!
Nu este voie sa pescuiesti pe canale decat cu pestisor viu , doar pe lacuri este permis la table si altele. Personal am fost atentionat in data de 1.11 sa nu pescuim cu linguri de catre" xxx Police". Deci colegul Uled are dreptate!
Probabil,niste prieteni de-ai mei au fost si au pescuit fara probleme al spining ..