Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
Da' de ce sa-i spun mai mult?wilddanube scrie:Ma bucur ca apar oameni noi, entuziasti, cu un suflu optimist.
FEUGEN spune-i mai ca la Rosu se petrecea treaba. Dar nu a fost vorba de crap ci de crapustean.

Bucuresti
-
- utilizator nou
Salutare de la mila 23.
Am ajuns de trei zile la Mila 23 si am dat la crap, in prima zi nimic in a doua zi 1 crap si azi am dat lovitura am prins 16bucati intre 2-3.5 kg, a fost o pardita de pescuit de neuitat.
Am pescuit in gura canalului Eracle la boaba de porumb semiumede cu miere.
In prima zi am incercat si la salau si avat dar apa este inca prea rece si nu am prins nimic
Am ajuns de trei zile la Mila 23 si am dat la crap, in prima zi nimic in a doua zi 1 crap si azi am dat lovitura am prins 16bucati intre 2-3.5 kg, a fost o pardita de pescuit de neuitat.
Am pescuit in gura canalului Eracle la boaba de porumb semiumede cu miere.
In prima zi am incercat si la salau si avat dar apa este inca prea rece si nu am prins nimic
eu si un prieten am pescuit astazi intre 07-12 pe canalul Perivolovca. au intrat vreo 20 de stilouri pana in jumate de kil si inca vreo cateva mai maricele un pic, cea mai mare poate la un kilogram jumatate. au fost si destule neaduse in barca, datorita bunei mele organizari (lipsa minciogului). per total, trage. am dat numai cu oscilante, pe langa stiuculite au intrat si cativa bibani. o zi superba. mentionez ca, spre dezamagirea destul de zgomotoasa a ghidului nostru local, Romica, toti pestii au fost eliberati in cel mai scurt timp, ii asteptam la anul cu ceva gramaj in plus.
ieri la pranz a fost deasemenea o dupa-amiaza delicioasa la clean pe bratul Sf. Gheorghe in zona Murighiol.
ieri la pranz a fost deasemenea o dupa-amiaza delicioasa la clean pe bratul Sf. Gheorghe in zona Murighiol.