Cincis,Ostrov si Runc -Hunedoara
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
„Noi am facut controale sistematice pe raul Cerna pentru a-i depista pe pescarii care incalca legea. Sunt foarte putini unditari pe Cerna, asa ca nu am depistat nereguli. Incepand de anul viitor vom face actiuni de ecologizare pe acest rau”, spune Iosif Benko, presedintele APS Hunedoara
http://www.replicahd.ro/replica_db/inde ... 1#more2894
Daaaaaaaaaa? Putini unditari zice-se nu?:)) Putini unditari ce dau la momeala artificiala, si doar 2 care dau la fly-fishing, din cate stiu(cu tot cu mine), in schimb e plin de "scorobetari" si "ramatori" ce tin si pastravul ca degetul. Pacat ca am vazut de abia acum articolul, caci v-as fi luat cu mine intr-o dupa-masa sa vedeti cat de "putini" sunt , eu numarand intr-o zi nu mai putin de 12 ce dadeau la momeala vie de la fostul Lido pana in micro 5.
Ati aplicat vre-o sanctiune? Sau cei gasiti se incadrau toti in prevederile legale?(momeala+dimensiunea pestilor)
http://www.replicahd.ro/replica_db/inde ... 1#more2894
Daaaaaaaaaa? Putini unditari zice-se nu?:)) Putini unditari ce dau la momeala artificiala, si doar 2 care dau la fly-fishing, din cate stiu(cu tot cu mine), in schimb e plin de "scorobetari" si "ramatori" ce tin si pastravul ca degetul. Pacat ca am vazut de abia acum articolul, caci v-as fi luat cu mine intr-o dupa-masa sa vedeti cat de "putini" sunt , eu numarand intr-o zi nu mai putin de 12 ce dadeau la momeala vie de la fostul Lido pana in micro 5.
Ati aplicat vre-o sanctiune? Sau cei gasiti se incadrau toti in prevederile legale?(momeala+dimensiunea pestilor)
ma 3 oameni pentru ecologizare sau strans...acum mai trebuie sa strangem oameni si pt controale
) are dreptate maisusscrisu ca e plin de ei cu rama dar...diferenta e ca majoritatea sunt oameni amarati care pescuiesc de foame si ff putini care vad din cerna o apa cu potential pentru pescuitul sportiv.

-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-
CINCIS 2010
http://www.rapitori.ro/forum/album_pic.php?pic_id=10023
am rezolvat misterul sticlelor de pe mures
vin din cincis in jos pe cerna si pana in mures...trebuie facut ceva...

am rezolvat misterul sticlelor de pe mures

-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-
oameni amarati!!!braconieri in toata regula!e plin de oameni amarati pe rauri.are dreptate maisusscrisu ca e plin de ei cu rama dar...diferenta e ca majoritatea sunt oameni amarati care pescuiesc de foame si ff putini care vad din cerna o apa cu potential pentru pescuitul sportiv.
sa numi spui mie ca oamenii amarati traiesc din pescuit ca nu te cred.
Am intrat cu sonarul din barca pe Cincis ca sa vad unde iernaza crapul cu care am populat si am vazut destul de multi salai incepind de la dig si pina in bot la Motel pe linga stinci intre 7-9 m adincime.
Am numarat 189 de bucati dar numai bucati mari , in alte zone erau mai multi dar mai mici . In bot la Motel cam la 50 de metri de mal si la 19 m adincime ierneaza un banc mare de fitofagi ( 40-50 kg/bucata)
Cam atit cred ca va ajunge.
Anul acesta vom avea si noi drept de a intocmi contravantii iar toti cei pe care ii voi gasi cu salai mici de marimea unui pix vor avea dea face cu mine.
Am numarat 189 de bucati dar numai bucati mari , in alte zone erau mai multi dar mai mici . In bot la Motel cam la 50 de metri de mal si la 19 m adincime ierneaza un banc mare de fitofagi ( 40-50 kg/bucata)
Cam atit cred ca va ajunge.
Anul acesta vom avea si noi drept de a intocmi contravantii iar toti cei pe care ii voi gasi cu salai mici de marimea unui pix vor avea dea face cu mine.