Cincis,Ostrov si Runc -Hunedoara
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- CataZander
- utilizator constant
zamfi scrie:Salutari! Chiar nu stiu unde este aceasta balta...Inainte erau ceva baltute, de balastiera , de la podul de cale ferata ,in jos catre varsare, pe partea stanga a Streiului. Ma refer la zona Simeria Veche.Acolo prindeam stiuca...APSHD scrie:La balta ( betonata ) de pe malul Streiului .
![]()
Merci.
Balta se afla in zona Simeria Veche pe malul Streiului la aproxomativ 500 de metri mai sus de podul care trece peste Strei pe pertea stinga. Pe malul lacului este un stilp din beton pentru curent desafectat care este inclinat la 45 de grade si care se vede si din sosea
Baltutele alea de balastiera mai jos de podul de cale ferata.. aproape de varsarea Streiului in Mures... din pacate sunt ingradite si sa inceput umplerea lor cu molozzamfi scrie:Salutari! Chiar nu stiu unde este aceasta balta...Inainte erau ceva baltute, de balastiera , de la podul de cale ferata ,in jos catre varsare, pe partea stanga a Streiului. Ma refer la zona Simeria Veche.Acolo prindeam stiuca...APSHD scrie:La balta ( betonata ) de pe malul Streiului .
![]()
Merci.

Balta veche de la Strei... cea betonata are stiuca... insa nu atata incat sa zici ca poti avea pe ea o partida de exceptie.... Oricum partea buna la balta aia e ca daca nu dai de stiuca poti face o buna partida la clean pe ea....

- CataZander
- utilizator constant
...
La cozia in chiar daca pare ciudat bucatile mai faine au intrat pe rotative mici in timp ce urmaream bibanul cat am dat dupa stiuca cu oscilante si voblere...nimik 

@APSHD
Multumesc.Mai am o intrebare : care este regimul acestei balti betonate? Taxa, permis, conditii...
Si daca tot e topicul asta...pe Cincis merge ceva rapitor?Ca vreau sa merg la parinti la Hd si poate dau o lingura...
Fire intinse!
Multumesc.Mai am o intrebare : care este regimul acestei balti betonate? Taxa, permis, conditii...
Si daca tot e topicul asta...pe Cincis merge ceva rapitor?Ca vreau sa merg la parinti la Hd si poate dau o lingura...

Fire intinse!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
zamfi scrie:@APSHD
Si daca tot e topicul asta...pe Cincis merge ceva rapitor?Ca vreau sa merg la parinti la Hd si poate dau o lingura...![]()
Fire intinse!
La balta betonata se poate pescui pe baza de permis .
Lacul CINCIS este concesionat de APS-HD unde se poate pescui numai platind taxa anuala s-au zilnica la Asociatie .
Dar nu se prinde absolut nimica in aceasta perioada.
stiu eu unde se gasesc stiuci ;))
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=9672
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=9673
in galeria mea
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=9673
in galeria mea

-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-
Am fost pe balta betonata!Nimeni nimic!Inclusiv eu
La baltutele alea de la balastiera erau 3 pescari= nimic! Unul reclama ca la Saulesti s-ar fi prins inainte doua bucati "ca piciorul"
Stiti cum e ...
@diviniti
Super!Bravo! Pe Mures?

@diviniti
Super!Bravo! Pe Mures?
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.