Cincis,Ostrov si Runc -Hunedoara
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
1. Permisele sunt emise doar de ANPA! Costul lor este de 30lei! Pretul lor se plateste la Trezorerie. Se obtine o chitanta pe care se specifica taxe si impozite. Pe baza ei la sf lunii ianuarie si inceputul lui februarie fiecare pescar isi poate ridica acel cartonas ( in prezent este la tiparit)
2. Permisele se pot obtine individual. Nu este nevoie de apartenenta la o asociatie de pescuit! ( Astfel a cazut monopolul asociatiilor de pescuit care incalca dreptul constitutional la libera asociere )
3. Permisul este valabil pe toate apele din tara! Subliniez TOATE! . In consecinta nimeni nu are o apa data in gestiune, toate contractele au fost anulate. Nici RNP nu are, singurul care mai pazeste apele de munte in prezent nu se poate ocupa de apele pastorite pana in prezent. Acest lucru depinde daca va ramane asa sau nu de o hotarare de ministru sau guvern, oricum in prezent cam asta e situatia. In consecinta nimeni nu poate elibera taxa de pescuit pe apele publice singurul act valabil fiind cel de la ANPA!
2. Permisele se pot obtine individual. Nu este nevoie de apartenenta la o asociatie de pescuit! ( Astfel a cazut monopolul asociatiilor de pescuit care incalca dreptul constitutional la libera asociere )
3. Permisul este valabil pe toate apele din tara! Subliniez TOATE! . In consecinta nimeni nu are o apa data in gestiune, toate contractele au fost anulate. Nici RNP nu are, singurul care mai pazeste apele de munte in prezent nu se poate ocupa de apele pastorite pana in prezent. Acest lucru depinde daca va ramane asa sau nu de o hotarare de ministru sau guvern, oricum in prezent cam asta e situatia. In consecinta nimeni nu poate elibera taxa de pescuit pe apele publice singurul act valabil fiind cel de la ANPA!
-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-
eu ce beneficii am ca am platit 90 de lei?APSHD?
citez: "Nu exista ape publice pe care administrarea sau gestionarea resursei acvatice vii sa fie data vreunei asociatii sau federatii. Cine sustine altfel minte si incearca sa va ia banii sub denumirea “Cotizatie de membru”.
citez: "Nu exista ape publice pe care administrarea sau gestionarea resursei acvatice vii sa fie data vreunei asociatii sau federatii. Cine sustine altfel minte si incearca sa va ia banii sub denumirea “Cotizatie de membru”.
si acum sa vo spun pea mea:
as da si 2 milioane la o asociatie pe an daca aceea asociatie are concesitonat un lac pe care il ingrijeste si il populeaza, e pacat ca acum au sa vina din toata tara sa prinda pestele care s-a bagat din bani mei cotizati pana acum. si ce asociatie mai populeaza vre-o apa? pastravul care mai e cat e si ala ,curand va disparea si nimeni nu va face mai mult decat sa dea 30 de lei la anpa si sa mearga in cautarea celui ramas.
as da si 2 milioane la o asociatie pe an daca aceea asociatie are concesitonat un lac pe care il ingrijeste si il populeaza, e pacat ca acum au sa vina din toata tara sa prinda pestele care s-a bagat din bani mei cotizati pana acum. si ce asociatie mai populeaza vre-o apa? pastravul care mai e cat e si ala ,curand va disparea si nimeni nu va face mai mult decat sa dea 30 de lei la anpa si sa mearga in cautarea celui ramas.
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
daca eu platesc aceasta taxa la trezorerie, de unde imi ridic permisul? cine mi-l da? imi vine prin posta sau prin curier?;)DiViNiTi scrie:1. Permisele sunt emise doar de ANPA! Costul lor este de 30lei! Pretul lor se plateste la Trezorerie. Se obtine o chitanta pe care se specifica taxe si impozite. Pe baza ei la sf lunii ianuarie si inceputul lui februarie fiecare pescar isi poate ridica acel cartonas ( in prezent este la tiparit)
-
- utilizator nou
balta saulesti
stie cineva de ce asociatie apartine balta de la saulesti?
cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul!
Re: balta saulesti
Balta de la Saulesti este in proprietatea Composesoratului a 2 sate respectiv Saulesti si Bircea . Am vorbit anul trecut cu seful Composesoratului ca sa concesionam pe Asociatie acea balta si mi-au cerut 40.000 de lei pe an. Dupa calculele economice de riguare trebuia sa ridic cotizatia la minim 200 de lei ca sa pot acoperii cheltuielile anuale si ca atare am renuntat la ideie . Intr-o discutie cu Prefectul judetului care este si membrul nostru am inteles ca , Composesoratul nici nu are Titlu de Proprietate asupra baltii deoarece taranii solicita si retrocedarea terenului de la Aeroportul Saulesti . De asemenea dea lungul caii ferate 15 metri din balta este in proprietatea CFR .cristi_simeria scrie:stie cineva de ce asociatie apartine balta de la saulesti?
Deci este balta nimanui .
Anul acesta toti pescarii care vor fii prinsi ca pescuiesc pe lacul Cincis fara a fi membrii APS-HD si care refuza sa plateasca taxa de pescuit , ii voi da in judecata si le voi solicita daune . In acest sens am vorbit deja cu avocatul nostru . cu Politia si cu Jandarmerie judetului Hunedoara cu care avem incheiate Protocoale de Colaborare in acest sens .DiViNiTi scrie:si acum sa vo spun pea mea:
Noi platim Concesionarea la proprietarul lacului peste 30.000 de lei pe an.