Cincis,Ostrov si Runc -Hunedoara

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 13 Oct 2008, 10:29

DiViNiTi scrie:Va salut de pe dambovita:) teo tot murdar muresu'?la ce ai incercat?
Scurta istorie a zilei de duminica ..pe Mures..
1. Am sunat la un prieten la Tg Mures. Mi-a confirmat ca in acea zona e mai curat ca la mine in ALba.
2.Am plecat in zona ..Gura Ariesului...Acolo in amonte de zona este o barca ( brudina ) de trecut Muresul ...pe cand cautam noi zona ne-am intalnit cu pescari care veneau de acolo ( pescuiau la spinning) .Au zis ca tocmai s-a inecat baiatul care ..manevra barca si era acolo , politie , pompieri , etc , harmalaie,
3. Am plecat mai sus ..in aval de Ludus este o mica cascada .Acolo era multa melasa in apa , desi batea avatul ...nimic...
4. Ca sa scapam de melasa , am urcat mai sus de Ludus.In cateva zone dar nimic....
5.Pe tot acest parcurs ..Muresul mi s-a parut murdar...nu chiar ca in Alba Iulia....dar totusi destul de murdar.

Seara la intoarcere ...ceva clenuti pe Ampoi...si cam atat...

Pana la urma am regretat ca nu am plecat spre Cincis...dar nu aveam de unde sa stiu de conditiile de pescuit.
A avut amabilitatea APSHD , sa-mi dea un mail cu tel lui si conditiile de pescuit , dar l-am vazut doar seara cand m-am intors.

Sper sa ajung pe Cincis , cat mai curand posibil....
Acolo aveti salau ....din auzite...... :D

DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 13 Oct 2008, 10:33

salau stiuca clean biban cam astia ar fi rapitorii de pe cincis.sambata sau duminica asta vreau sa fac o incalzire pentru concurs pe lacul cincis, cine vrea sa vina sa ma anunte...am un loc in barca :)
-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 13 Oct 2008, 16:49

@teoo
Imi pare rau de ziua pierduta(?) care ai avut-o...Nici eu nu am prins nimic ieri si din fericire nu l-am prins nici pe amaratul ala care s-a inecat! :shock: Ca am fost anuntat...Muresul este putin crescut ,dar culoarea la apa este buna de pescuit! :wink: Mai ales pentru avat...
Legat de Cincis: salaul se prinde departe in larg, in special la trena :shock: cu voblere de adancime. Cica!Restul doar strapi!Si sa stii ca sunt salai uriasi si stiuci foarte mari!In 1990 am vazut salau de 12 kg :D la vile si stiuca de cca 5 kg...Clean am prins eu de 3 kg :P Si rosioara mare la lingurita! Deci,daca nu i-au "prins" pescarii ...Zi-mi ceva de Sacalaia , ca vreau sa merg intr-o zi...Merci!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 13 Oct 2008, 21:15

imi pare rau ca nu pot participa la concurs(daca se mai tine),desi nu e vina mea ca ati concesionat cincisul de curand
personal sunt pescar pe ape curgatoare dar as fi participat pt a mai intalni cu alti pescari de spinning pt un schimb de experienta si de ce nu pt a invata lucruri noi
desi cum spunea zamfi nu are rost sa intram in polemici cred totusi ca razboiul dvs cu ajvps nu ar trebui sa aiba legatura cu noi pescarii.
iar daca se schimba legea pescuitului cum am inteles cred ca ati facut o afacere proasta cu cincisul pt ca este pescuibil doar primavara si toamna tarziu din cauza celor ce ies la iarba verde si a prea multor vile ce sunt si se construiesc.exista riscul ca in curand sa nu mai poti pescui de pe mal ci numai din barca.
ca idee se putea impune o taxa pt a nu "cheltui banii cotizantilor".
ce am spus nu a fost din rautate ci ca o constatare personala si in continuare apreciez efortul dvs de a popula cincisul si de a asigura membrilor asociatiei dvs o locatie de pescuit
corespunzatoare.
va doresc succes iar membrilor fir intins

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 14 Oct 2008, 13:40

oaie scrie:desi cum spunea zamfi nu are rost sa intram in polemici cred totusi ca razboiul dvs cu ajvps nu ar trebui sa aiba legatura cu noi pescarii.
ca idee se putea impune o taxa pt a nu "cheltui banii cotizantilor".

va doresc succes iar membrilor fir intins
Foarte corect spus , Mr. OAIE. 8) Dau un spritz. Si eu sunt din Deva ! :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 15 Oct 2008, 16:23

Din pacate ( :shock: ) nu pot sa-l contrazic pe oaie... :cry: Era interesant un "open" pe Cincis , cu o taxa de participare , in care si membrii ajvps pot sa-si dea seama de greseala facuta cand au ales asociatia :P Nu de alta, dar vine 2009...Pescarii au avut si vor avea de pierdut ...Pacat ca nu incercam sa eliminam "micile" probleme legate de pescuitul in RO, sa ne intalnim ca amici, fara patima legata de alte subiecte in afara de pescuitul sportiv ca hoby , sa bem un sprit si sa plecam cu amintiri si ,poate , noi prieteni...Este atat de scurta viata si timpul alocat pescuitului este ,cu adevarat, mult, mult prea scurt! :cry: Si atunci? :roll:
Siti ce cred eu la aceasta ora: sa dea Dumnezeu sa ma insel , dar nu se va tine anul acesta nici un concurs de pescuit ,la rapitor, pe Cincis!Sau daca se va organiza va numara putini participanti...Inca odata , sa dea Cel de sus sa ma insel.
Eu va doresc , la toti, tot binele din lume si fir intins! :bere:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 15 Oct 2008, 19:55

PT. ZAMFI
Intradevar este o idee buna fixarea unei taxe de participare pentru cei ce nu sunt membri APS-HD.
Fixati o data data de desfasurare si incepeti sa faceti inscrieri ca trece anul .
Saptamina aceasta am vazut 3 salai prinsi intre 2-3 kg.

DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 16 Oct 2008, 08:55

in dimineata asta am ajuns si eu de pe drumuri...maine ne intalnim daca se poate sa discutam despre concurs.strig prezenta la cei care vor sa vina :)
-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 17 Oct 2008, 06:59

Maine as merge pe Cincis..
Ceva doritori ?

@ Zamfi ....Te bagi ?.
Mergem cu masina mea..

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 17 Oct 2008, 08:30

Teoo scrie:Maine as merge pe Cincis..
Ceva dorit.
Nu poti pescui pe lacul Cincis deoarece nu esti membru APS-HD
Lacul este concesionat de noi.
Taxa de pescuit pe zii este de 5 lei.
Informatii la telefon 0721686808
Jandarmii s-au politia daca te prind ca pescuiesti fara taxa platita nu te iarta

Scrie răspuns