Scurta istorie a zilei de duminica ..pe Mures..DiViNiTi scrie:Va salut de pe dambovita:) teo tot murdar muresu'?la ce ai incercat?
1. Am sunat la un prieten la Tg Mures. Mi-a confirmat ca in acea zona e mai curat ca la mine in ALba.
2.Am plecat in zona ..Gura Ariesului...Acolo in amonte de zona este o barca ( brudina ) de trecut Muresul ...pe cand cautam noi zona ne-am intalnit cu pescari care veneau de acolo ( pescuiau la spinning) .Au zis ca tocmai s-a inecat baiatul care ..manevra barca si era acolo , politie , pompieri , etc , harmalaie,
3. Am plecat mai sus ..in aval de Ludus este o mica cascada .Acolo era multa melasa in apa , desi batea avatul ...nimic...
4. Ca sa scapam de melasa , am urcat mai sus de Ludus.In cateva zone dar nimic....
5.Pe tot acest parcurs ..Muresul mi s-a parut murdar...nu chiar ca in Alba Iulia....dar totusi destul de murdar.
Seara la intoarcere ...ceva clenuti pe Ampoi...si cam atat...
Pana la urma am regretat ca nu am plecat spre Cincis...dar nu aveam de unde sa stiu de conditiile de pescuit.
A avut amabilitatea APSHD , sa-mi dea un mail cu tel lui si conditiile de pescuit , dar l-am vazut doar seara cand m-am intors.
Sper sa ajung pe Cincis , cat mai curand posibil....
Acolo aveti salau ....din auzite......