Cincis,Ostrov si Runc -Hunedoara

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 10 Oct 2008, 19:23

zamfi scrie::cry: Si uite asa incepe polemica si se duce dracu tot!Si vor pierde pescarii! Eu unul sunt membru APS Alba si AJVPS Alba _filiala Aiud! Plus ca am PERMIS DE PESCUIT eliberat de ANPA! :twisted: Dar Cincisul este o locatie data in administrare APSHD, deci are tot dreptul sa faca regulile...Astfel incat eu nu o sa particip deoarece sunt si membru AJVPS (adica AGVPS...) si nu vreau sa incalc regulile. Retine ca puteam sa nu spun ca sunt si membru AJVPS... :lol: Va doresc un concurs reusit si Fir Intins!

Iti apreciez corectitudinea si avind in vadere ca esti si membru APS-Alba daca doresti poti participa la concurs. Chiar ne-ai onora cu prezenta

DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 11 Oct 2008, 11:01

si mie mi se pare corect ceea ce a scris APSHD si argumente inca ar mai fi...(luni de zile mi-a scos ochii un pensionar ca nu pot pescui cu permisul meu de la APS pe cincis si imi mai decupa si anunturi de la agvps din nustiuce ziar in care scriau negru pe alb ca doar membrii agvps pot pescui acolo)...drept urmare modificam afisul ... de fapt nu il mai editez deloc pana nu ne intalnim sa stabilim mai exact regurile...eu duminica seara pana joi sunt plecat din judet deci ramane sa ne int pe weekendu viitor...poate la un stationar ;) sa povestim mai multe...si daca tot se suprapune cu concursul de la sacalaia cred ca o sa fie amanat al nostru.
-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-

DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 11 Oct 2008, 11:17

sa nu fim rasisti o sa punem cu steluta:

*APSHD isi rezerva dreptul de a-si selecta concurentii pentru concursul de spinning.

tocmai de aceea o sa se faca listele, dar nu va faceti probleme, este timp sa va convertiti pana la concurs :)

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 11 Oct 2008, 19:10

PT. DIVINITI.
Nu iti fa nici un fel de probleme lacul CINCIS este concesionat de noi si pe el pot sa pescuiasca numai membri APS-HD.
Pentru anuntul pe care la facut AJVPS-ul in ziar sa ales cu un dosar penal impreuna cu ziarul care l-a publicat si le-am cerut si daune in valoare de 10.000 de lei.
Pensionarul tau va veni cu coada intre picioare anul viitor ca sa devina membru la noi daca vrea sa pescuiasca pe lacul Cincis. Anul acesta AJVPS-Hunedoara are cam 300 de membri pe cind noi avem 2000 de membri.

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 11 Oct 2008, 21:05

Maine , as dori sa pescuiesc pe Cincis..
De unde si la ce pret pot sa-mi procur maine dimineata ( duminica) actele necesare...pentru un pescuit linistit..
Va multumesc pentru amabilitate...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 12 Oct 2008, 11:25

Astept cu interes rezultatele... :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 13 Oct 2008, 07:10

O schimbare de ultim moment m-a facut sa ajung pe mures in zona Ludus...Rezultate= zero.Seara la revenire ne-am distrat cu niste clenuti pe Ampoi , la intrare in Alba Iulia..

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 13 Oct 2008, 07:14

Teoo scrie:O schimbare de ultim moment m-a facut sa ajung pe mures in zona Ludus...Rezultate= zero...
Asa se intampla daca nu suni un prieten! :lol: :lol:

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 13 Oct 2008, 07:35

MihaiV scrie:
Teoo scrie:O schimbare de ultim moment m-a facut sa ajung pe mures in zona Ludus...Rezultate= zero...
Asa se intampla daca nu suni un prieten! :lol: :lol:

Pai ...tocmai ca am sunat.....

DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 13 Oct 2008, 09:50

Va salut de pe dambovita:) teo tot murdar muresu'?la ce ai incercat?

Scrie răspuns