Cernavoda Apa Calda
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cernavoda Apa Calda
A fost cineva de curand pe la Apa Calda, sunt ceva noutati de pe acolo ?
Re: Cernavoda Apa Calda
2 prieteni,ieri au venit inapoi,au stat 2 zile 3-4 carasi 400-500 gr,2 strapazani si mult frig
Au stat doua zilepescar94 scrie:2 prieteni,ieri au venit inapoi,au stat 2 zile 3-4 carasi 400-500 gr,2 strapazani si mult frig

au fost cu masina,nu stiu unde au dormit:)
la Seimeni au fost,daca stiiti zona
la Seimeni au fost,daca stiiti zona
vegase,eu zic sa nu te duci pe la apa calda...
mai bine la o copca in Bucuresti
Nu-mi prea place la copca, ingheti rau de tot oricum te-ai imbraca si sa stau langa gaura aia si s-o pazesc sa nu inghete nu prea ma incanta ... N-am mai fost la copca de mult de tot ...adrian99 scrie:vegase,eu zic sa nu te duci pe la apa calda...
Tu mergi, iti place la gheata ?
Salve, am fost pe 30 dec, cu3 prieteni. Am prins cativa avati si vreo 5 kg de platica, caras, morunas, mrenuta, baboi. E aglomeratie mare, cam tiganie dar.... decat sa stai acasa:)
Si??horia1 scrie:Salve, am fost pe 30 dec, cu3 prieteni. Am prins cativa avati si vreo 5 kg de platica, caras, morunas, mrenuta, baboi. E aglomeratie mare, cam tiganie dar.... decat sa stai acasa:)
Te.ai saturat?
ti.a ajuns atat peste?
auzi tu morunas?
de cand ai voie sa retii sturioni?
de asta nu mai este peste ,din cauza unor oameni cu foamea'n gat.
te mai si lauzi
Dragul meu domn, Morunas, nu este acelasi peste cu Morunul (sturion). Morunasul este un peste care sa spunem seamana cu..... scobarul si are un "cioc" deasupra gurii. Si va recomand cu caldura sa nu mai fiti asa surescitat, va poate cauza la corason.
Cu respect,
Medicul de garda
Cu respect,
Medicul de garda
La Multi Ani tuturor !
Copca asta e mai mult un mijloc de socializare la un vin fiert ceea ce e foarte bine, dar personal o sa mai astept sa se duca gheata sau cum e si subiectul topicului, o sa dau o tura la apa calda intr-o saptamana - doua. Candva acolo in zona de dupa stabilopozi se mai luau salai frumusei, dar acum cu totii stim ca ... iarna nu-i ca vara deci nu mergeti cu sacul la pomul laudat ca bateti drumul de pomana
Copca asta e mai mult un mijloc de socializare la un vin fiert ceea ce e foarte bine, dar personal o sa mai astept sa se duca gheata sau cum e si subiectul topicului, o sa dau o tura la apa calda intr-o saptamana - doua. Candva acolo in zona de dupa stabilopozi se mai luau salai frumusei, dar acum cu totii stim ca ... iarna nu-i ca vara deci nu mergeti cu sacul la pomul laudat ca bateti drumul de pomana