Tare faza cu morunasii.....
Recomand un tratament cu un tratat de ihtiologie si dupa aia mersul pe balta!
Deh.. asta e cand pescuiesti mai mult pe internet...

La multi ani tuturor si fire intinse in noul an!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Spune pe bune,la a cata tastatura estipescar94 scrie:Si??horia1 scrie:Salve, am fost pe 30 dec, cu3 prieteni. Am prins cativa avati si vreo 5 kg de platica, caras, morunas, mrenuta, baboi. E aglomeratie mare, cam tiganie dar.... decat sa stai acasa:)
Te.ai saturat?
ti.a ajuns atat peste?
auzi tu morunas?
de cand ai voie sa retii sturioni?
de asta nu mai este peste ,din cauza unor oameni cu foamea'n gat.
te mai si lauzi
E aglomeratie acolo stiu de acum 2-3 ani cand daca nu ajungeai pe balta inainte de ora 5.30 - 6 prindeai locurile cele mai rele, unde abea puteai sa stai ca lumea. Zona e plina deci si acum ca si atunci si nici nu ma mira ptr ca si atunci cei mai multi pescari veneau acolo din pacate de foame , se cam observa asta cu ochiul liber si il spargeau pe oblete, carasel si platicuta. Cei mai norocosi si priceputi mai scoteau si crap sau salau (1-3 kg) , iar profesorii in japca au tras pe mal si somni mari acolo.adrian99 scrie:vegas a deschis acest topic pentru a se afla cam ce rapitor se mai prinde-n zona in acesta perioada din an
nu cred ca intereseaza pe cineva ce fel de pesti au fost prinsi la momeala vie
oricum zona este foarte aglomerata,toti localnicii de prin Cernavoda isi fac veacul pe acolo.pentru ei prinsul pestelui se face strict de foame.de aceea retin orice
pe langa ei mai sunt destui braconieri(plase,electric,etc)
cine vrea sa toace destui bani pe carburant este liber s-o faca
pentru cei care vor sa se bucure de pescuit,liniste mai sunt zone pe Dunare in care se poate pescui(si-n aceasta perioada din an)
Deci eu cred ca acest forum nu este unul de critica literara/ortografica sau de gramaticanasolu scrie:Spune pe bune,la a cata tastatura estipescar94 scrie:Si??horia1 scrie:Salve, am fost pe 30 dec, cu3 prieteni. Am prins cativa avati si vreo 5 kg de platica, caras, morunas, mrenuta, baboi. E aglomeratie mare, cam tiganie dar.... decat sa stai acasa:)
Te.ai saturat?
ti.a ajuns atat peste?
auzi tu morunas?
de cand ai voie sa retii sturioni?
de asta nu mai este peste ,din cauza unor oameni cu foamea'n gat.
te mai si lauzi?
Mare adevar graiesti stimabile cu lucrul in Cernavoda. E pustiu rau acolo si nu vb din auzite. In afara ce Atom mai lucreaza in port cativa si in rest e jale. Somajul cred ca e peste 30% dar nimeni nu a stat sa faca statistici ca doar e Romania dar ii vaitam de mama focului de spanioli si greci unde somajul e pe la 25 % (mult oricum), dar baetii din occident au fost invatati cu binele acolo in timp ce la noi s-a facut foamea si inainte dar si dupa revolutie in multe orase mono industriale sau slab industrializate , dar deja asta e alta discutie ... E trist dar acolo marea majoritate a celor care pescuiesc o fac de foame ...adrian99 scrie:ai auzit domnu vegas?![]()
trebuie sa te duci in cursul saptamanii cand lumea este la lucru(in Cernavoda inafara de cei care lucreaza-n atomica)nimeni nu munceste.pentru ca nu are unde.
prin urmare sunt la pescuit,braconat,etc
asa ca oricand vei merge tot peste "dragaica"vei da
mai ales brunetii din cartierul columbia