Cernavoda Apa Calda

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

costin_s
veteran
veteran

Re: Cernavoda Apa Calda

Mesaj de costin_s » 03 Ian 2013, 14:33

:lol:
Tare faza cu morunasii.....
Recomand un tratament cu un tratat de ihtiologie si dupa aia mersul pe balta!
Deh.. asta e cand pescuiesti mai mult pe internet...
:wallbash:

La multi ani tuturor si fire intinse in noul an!

horia1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de horia1 » 03 Ian 2013, 17:01

Ai dreptate Costine, dovada este ca eu membru din 2009 am postate 7 mesaje, iar domnul in cauza, membru din 2012 are peste 300 de postari.
Vorba proverbului: " lenesul moare de drum lung si pescarul de grija altuia". Nu-i problema cred ca plec la pescuit, cat despre forum, cred ca-mi ajunge anul acesta:)
Salve si fir intins tuturor!

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 03 Ian 2013, 17:02

vegas a deschis acest topic pentru a se afla cam ce rapitor se mai prinde-n zona in acesta perioada din an
nu cred ca intereseaza pe cineva ce fel de pesti au fost prinsi la momeala vie

oricum zona este foarte aglomerata,toti localnicii de prin Cernavoda isi fac veacul pe acolo.pentru ei prinsul pestelui se face strict de foame.de aceea retin orice

pe langa ei mai sunt destui braconieri(plase,electric,etc)
cine vrea sa toace destui bani pe carburant este liber s-o faca
pentru cei care vor sa se bucure de pescuit,liniste mai sunt zone pe Dunare in care se poate pescui(si-n aceasta perioada din an)

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 03 Ian 2013, 17:29

pescar94 scrie:
horia1 scrie:Salve, am fost pe 30 dec, cu3 prieteni. Am prins cativa avati si vreo 5 kg de platica, caras, morunas, mrenuta, baboi. E aglomeratie mare, cam tiganie dar.... decat sa stai acasa:)
Si??
Te.ai saturat?
ti.a ajuns atat peste?
auzi tu morunas?
de cand ai voie sa retii sturioni?
de asta nu mai este peste ,din cauza unor oameni cu foamea'n gat.
te mai si lauzi
Spune pe bune,la a cata tastatura esti :wallbash: ?

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 04 Ian 2013, 09:06

adrian99 scrie:vegas a deschis acest topic pentru a se afla cam ce rapitor se mai prinde-n zona in acesta perioada din an
nu cred ca intereseaza pe cineva ce fel de pesti au fost prinsi la momeala vie

oricum zona este foarte aglomerata,toti localnicii de prin Cernavoda isi fac veacul pe acolo.pentru ei prinsul pestelui se face strict de foame.de aceea retin orice

pe langa ei mai sunt destui braconieri(plase,electric,etc)
cine vrea sa toace destui bani pe carburant este liber s-o faca
pentru cei care vor sa se bucure de pescuit,liniste mai sunt zone pe Dunare in care se poate pescui(si-n aceasta perioada din an)
E aglomeratie acolo stiu de acum 2-3 ani cand daca nu ajungeai pe balta inainte de ora 5.30 - 6 prindeai locurile cele mai rele, unde abea puteai sa stai ca lumea. Zona e plina deci si acum ca si atunci si nici nu ma mira ptr ca si atunci cei mai multi pescari veneau acolo din pacate de foame , se cam observa asta cu ochiul liber si il spargeau pe oblete, carasel si platicuta. Cei mai norocosi si priceputi mai scoteau si crap sau salau (1-3 kg) , iar profesorii in japca au tras pe mal si somni mari acolo.
Zona nu e atat de intinsa, accesul cu masina e greu si foarte greu iar locurile ok nu extrem de multe, iar in unele zone malurile nu sunt accesibile si din cauza asta aglomeratia acolo chiar e o problema ptr ca cernavodenii vin cu bicicletele gramada din zori si aia e , pescuiesti ori in stabilopozi ori pe dupa copaci si tufisuri , nu e treaba. Nu o data ne-am imbarligat monturile de lansete cu cei de pe malul de vis-a-vis din cauza apei care curge bine, dar nimeni nu se supara, e un lucru frecvant acolo.
Ptr optimizarea cheltuielilor cu gazul pana acolo si retur, daca sunt 3-4 caciuli pe masina e mai mult decat decent. In 2 saptamani sper sa dau o fuga.

pescar94
senior
senior

Mesaj de pescar94 » 04 Ian 2013, 09:26

nasolu scrie:
pescar94 scrie:
horia1 scrie:Salve, am fost pe 30 dec, cu3 prieteni. Am prins cativa avati si vreo 5 kg de platica, caras, morunas, mrenuta, baboi. E aglomeratie mare, cam tiganie dar.... decat sa stai acasa:)
Si??
Te.ai saturat?
ti.a ajuns atat peste?
auzi tu morunas?
de cand ai voie sa retii sturioni?
de asta nu mai este peste ,din cauza unor oameni cu foamea'n gat.
te mai si lauzi
Spune pe bune,la a cata tastatura esti :wallbash: ?
Deci eu cred ca acest forum nu este unul de critica literara/ortografica sau de gramatica
Ce treaba ai tu cu mine?
Pot scrie cum vreau eu,poate ca mai gresesc unele cuvinte deoarece eu cand scriu nu ma uit pe tastatura,dar asta e treaba mea
eu pot scapa de treaba asta ,fiind mai atent putin,dar tu sigur nu ai scapare ,nu exista antidot pentru ca suferi de tine:)

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 04 Ian 2013, 09:28

nu vezi ca-i ....nasol ? :lol:

Nasolule, ce ai cu sarmanu' om, bre ? :lol: :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

pescar94
senior
senior

Mesaj de pescar94 » 04 Ian 2013, 09:29

Domnu' Vegas,daca va duceti in timpul saptamanii,atunci cand oameniii sunt la lucru,puteti prinde lejer un loc bun,si sa nu fie nici aglomeratie :),va zic din propria experienta la seimeni,la cascade acolo parca asa ii zice la locul acela,sa strans salaul,mai bine spus strapazanii,unde chiar merita sa mergeti sa va distrati putin:)

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 04 Ian 2013, 13:03

ai auzit domnu vegas? :D

trebuie sa te duci in cursul saptamanii cand lumea este la lucru(in Cernavoda inafara de cei care lucreaza-n atomica)nimeni nu munceste.pentru ca nu are unde.
prin urmare sunt la pescuit,braconat,etc

asa ca oricand vei merge tot peste "dragaica"vei da
mai ales brunetii din cartierul columbia :lol:

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 04 Ian 2013, 13:32

adrian99 scrie:ai auzit domnu vegas? :D

trebuie sa te duci in cursul saptamanii cand lumea este la lucru(in Cernavoda inafara de cei care lucreaza-n atomica)nimeni nu munceste.pentru ca nu are unde.
prin urmare sunt la pescuit,braconat,etc

asa ca oricand vei merge tot peste "dragaica"vei da
mai ales brunetii din cartierul columbia :lol:
Mare adevar graiesti stimabile cu lucrul in Cernavoda. E pustiu rau acolo si nu vb din auzite. In afara ce Atom mai lucreaza in port cativa si in rest e jale. Somajul cred ca e peste 30% dar nimeni nu a stat sa faca statistici ca doar e Romania dar ii vaitam de mama focului de spanioli si greci unde somajul e pe la 25 % (mult oricum), dar baetii din occident au fost invatati cu binele acolo in timp ce la noi s-a facut foamea si inainte dar si dupa revolutie in multe orase mono industriale sau slab industrializate , dar deja asta e alta discutie ... E trist dar acolo marea majoritate a celor care pescuiesc o fac de foame ...

Pace tuturor !

Scrie răspuns