Ce mai stiti despre buturugeni magura???
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Ce mai stiti despre buturugeni magura???
Salutare pescarilor de rapitori
cine poate sa imi dea si mie niste informatii referitoare la buturugeni-magura?vreau sa fac o partida in weekend si am auzit tot felul de "pareri"cum ca ar fi plasuita si ca ar mai fi niste"marle pe ici pe colo".astept parerile voastre
[/b]
Haideti ca se poate pescarii mei de rapitori
nu tre sa fim secretosi cu cei cu bun simt,credeti ca suntem genul de baboierii de weekend care cauta tot felul de metode pentru a scoate o marla la pozat? sau venim cu "N" amici pufosi sa luam cu asalt malurile?daca nu vreti sa scrieti aici asteptam P.M.Cipic vb la munca azi despre buturugeni ce si cum

Fire Intinse si capturi pe masura!
Fire Intinse si capturi pe masura!
Un inceput...
Mai tine ceva stiuci mari, dar nu asa cum am astepta noi..
Sunt greu de localizat deoarece balta are locuri destul de adanci unde s-au retras...
Merge destul de bine la gume cu jig greu miscate "incet"
Eu personal am prins si la oscilanta, dar de 28g
Atentie insa ca acolo unde gasesti de astea mari agata in draci..
Cunoscatorii stiu unde....

Mai tine ceva stiuci mari, dar nu asa cum am astepta noi..
Sunt greu de localizat deoarece balta are locuri destul de adanci unde s-au retras...
Merge destul de bine la gume cu jig greu miscate "incet"
Eu personal am prins si la oscilanta, dar de 28g
Atentie insa ca acolo unde gasesti de astea mari agata in draci..
Cunoscatorii stiu unde....
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
In sfarsit cineva sincer care a facut primul pas,nu este greu deloc atunci cand vrei.Multumesc mult de tot Hades pentru informatii,sper sa ne fie de folos.kopyto relax de 7 cm ar da rezultate? sau sa ma axez pe linguri si woblere de suprafata?
unii vorbesc ca metoda des folosita ar fi baboi pe jig dar ala deja nu mai este spinning pentru mine.. ms inca 1 data.
Fire intinse!!
Fire intinse!!