Din pacate pentru unii startul e pierdut ,balta a fost intradevar tare pana acum vreo doi ani cind inca se mai prindea stiuca adevarata (si unul din trofeele atarnate pe cabana paznicilor sta marturie ,acum doua luni inca era acolo) dar din pacate si Magura este un alt exemplu al nesimtirii unor asazisi pescari . Unii se tot pling de secretomania altora dar cand s-a aflat ca pe Buturugeni se ia stiuca la greu veneau si dupa servici doua ,trei zile la rand plus sambata si duminica si sa nu credeti ca se intorcea vreuna in balta . Erau zile cand se prindea in draci si toata lumea pleca cu pestele acasa incurajati fiind pe vremea aia si de cei care aveau grija de balta , cu timpul tonul s-a mai nuantat dar era cam tarziu si astazi se mai prind una doua mirlite pe zi si foarte rar una mai mare (de obicei o prinde Vasile care da cu baboi pe jig). Cum zice si Vijelie (care stie bine balta) prin alta parte, balta a fost plasuita la greu ,asa ca nu pot sa va doresc decat sa prindeti o zi de exceptie si sa veniti multumiti de pe Buturugeni.
Numai bine...
Ce mai stiti despre buturugeni magura???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Am fost pe Buturugeni-Magura impreuna cu Mim si am reusit in 30 de min sa lasam ''n'' twistere la nici 5 metri de mal,care dupa parerea noastra era puse intentionat buturugi sau cine stie ce obstacole tocmai pt a scapa pestele in acea zona sau pt a lasa monturile acolo!!!Nu pot sa spun ca e o balta rea sau buna de stiuca!!!Precizez ca am incercat c-am vreo 10-15 locuri si toate aveau aceleasi agataturi,in rest in larg era ca in palma de curat!!!