Cazanele Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 02 Dec 2010, 22:58

tito scrie:@Rap
Nu am ramas cu sechele, am ramas in schimb foarte dezamagit de tine.
Eram doar curios daca ai inceput si tu sa prinzi pesti adevarati...nu din aia ce abia au trecut de prima vara. Era sa uit....inca astept scuzele tale!
Vad ca ai facut unele progrese, cel putin in privinta "zambilicilor" ,inainte radeai cu trei odata, acum vad ca te multumesti cu unul singur...si asta mi se pare un pas inainte. Inseamna ca ai mai crescut si incepi sa pricepi sensul unor lucruri.
stimabile,zici ca nu ai ramas cu sechele , doar nu te poti abtine...
si cand te aud cu scuzele tale ..off . off ..tare mai suferi, vai de orgoliul tau defaimat
tot faci referire la comportamentul si varsta mea, pe cand tu ce pana corbului faci ?!
in rest din partea mea toate cele bune! :lol:
Rapala worlds favorite fishing lure

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 02 Dec 2010, 23:21

Eu...incerc sa te ajut sa cresti asa cum trebuie. Sa inveti sa-ti vezi barna din proprii ochi, sa pricepi ca marlitele alea nu se baga la cuptor ci se elibereaza. Si nu in ultimul rand , sa inveti ca atunci cand ai gresit fata de cineva...sa-ti ceri scuze. In concluzie vreau doar sa te educ.
Nu mi-ai raspuns...cum a fost la Dunare, asta asa, sa fim on topic.

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 02 Dec 2010, 23:37

tito scrie:Eu...incerc sa te ajut sa cresti asa cum trebuie. Sa inveti sa-ti vezi barna din proprii ochi, sa pricepi ca marlitele alea nu se baga la cuptor ci se elibereaza. Si nu in ultimul rand , sa inveti ca atunci cand ai gresit fata de cineva...sa-ti ceri scuze. In concluzie vreau doar sa te educ.
hai ca incepi sa o iei pe aratura! pe mine sa ma lasi in "prostia mea",sincer se mai oftica lumea pe aici din diverse motive, am trecut si eu prin etapa asta , da tu ai facut o fixatie
SI IMI CER SCUZE IN MOD PUBLIC ca trebuia sa imi dau seama de mult timp ca pt tine primeaza orgoliu!
PS incearca sa iti educi mintea sa scape de obsesia mea!!daca tot esti asa bun la educat!
Cat despre marlitele din galeria mea , au fost foarte bune! te las pe tine sa practici C&R , eu sunt doar un JUSTITIAR DE CARTON si IMI PLACE SA MANANC PESTELE PE CARE IL PRIND EU!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 03 Dec 2010, 00:04

Rapala Man scrie:
tito scrie:Eu...incerc sa te ajut sa cresti asa cum trebuie. Sa inveti sa-ti vezi barna din proprii ochi, sa pricepi ca marlitele alea nu se baga la cuptor ci se elibereaza. Si nu in ultimul rand , sa inveti ca atunci cand ai gresit fata de cineva...sa-ti ceri scuze. In concluzie vreau doar sa te educ.
hai ca incepi sa o iei pe aratura! pe mine sa ma lasi in "prostia mea",sincer se mai oftica lumea pe aici din diverse motive, am trecut si eu prin etapa asta , da tu ai facut o fixatie
SI IMI CER SCUZE IN MOD PUBLIC ca trebuia sa imi dau seama de mult timp ca pt tine primeaza orgoliu!
PS incearca sa iti educi mintea sa scape de obsesia mea!!daca tot esti asa bun la educat!
Cat despre marlitele din galeria mea , au fost foarte bune! te las pe tine sa practici C&R , eu sunt doar un JUSTITIAR DE CARTON si IMI PLACE SA MANANC PESTELE PE CARE IL PRIND EU!
poi da, poi da, era cazu sa recunosti, ce dreq
da' puteai sa meri la popa acu in post, numa daca ai tinut musai sa o faci pe forum, noi te iertam, iertate ati fi pacatele, ficior de vobler clacking rap
:lol: :lol: :lol:

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 03 Dec 2010, 16:19

pikeman scrie:
Rapala Man scrie:
poi da, poi da, era cazu sa recunosti, ce dreq
da' puteai sa meri la popa acu in post, numa daca ai tinut musai sa o faci pe forum, noi te iertam, iertate ati fi pacatele, ficior de vobler clacking rap
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: defapt is de RNR, da m ai citit bine

Cracus
utilizator constant
utilizator constant

cazane

Mesaj de Cracus » 02 Feb 2011, 12:58

stie cineva cum se prezinta dunarea la cazane in zona bazias-berzasca?
as vrea sa merg pe la mijlocul lunii la salau!

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 02 Feb 2011, 12:59

plina de jepcari

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 03 Aug 2011, 10:42

ceva noutati in privinta cazanelor nu mai are nimeni? merge ceva ...

de pe la prieteni am auzit ca intreaga zona e putin cam moarta in perioada asta cu pesti foarte putini prinsi ...

peste cateva zile sper sa ajung acolo si as fi curios de la cei care pescuiesc in zona daca merge ceva ....

multam ...

ps : pentru consumatorii de peste de pe dunare ... am auzit ca cica salaii ar avea nu stiu ce paraziti in ei ce ii face a nu fi tocmai comestibili ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

dumanelutu
senior
senior

Mesaj de dumanelutu » 03 Aug 2011, 11:44

stai linistit ca paraziti de care zici tu sunt de cativa ani in dunare
si sunt in toti pesti rapitori
nu sunt daunatori sanatatii cu conditia ca pesti sa fie gatiti termic

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 03 Aug 2011, 11:47

:lol: ... eu stau linistit pentru ca nu consum peste ... eu o ziceam pentru altii cu mici sperante ca lumea o sa mai si dea drumul la pesti ...

nimeni nu are nimic de zis in privinta Dunarii in zona cazanelor? :roll:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns