contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
horiavd
- senior

lerua scrie:Saptamana trecuta a mers foarte prost:in 5 zile 8 strapazani cel mai mare la juma' de kil .:
In ce zona ai fost la sali?
Asa ca pestii au murit iar pescarii trag sa moara

[/quote]

Nu dispera...Probabil ca sali s-au retras in gropi ...s-au au trecut pe partea cealalta...

-
horiavd
- senior

Este necesar permis de granita pe zona Dubova-Orsova-Drobeta si trebuie sa te anunti la pichet? Eliberarea PG se face pe baza permisului de pescuit sau pe baza de bulentin?
Multumesc
-
Pitonu'
- utilizator constant

-
Este necesar permis de granita pe zona Dubova-Orsova-Drobeta si trebuie sa te anunti la pichet? Eliberarea PG se face pe baza permisului de pescuit sau pe baza de bulentin?
Multumesc
NU este necesara anuntarea la pichet, este necesar sa ai PGu'. PGu' il obtii de la Pol. de Frontiera din Dr. Turnu Severin, contra 5 lei. TRe' numa' sa ai permisu' (carnetu' de membru) vizat la zi, pe care'l lasi o zi sau doua la ei.
Numa' Bine.
Consumata cu moderatie, apa nu poate face rau.... - Mark Twain
-
lerua
- junior

Am fost in zona Cazanelor Mici , la Dubova si in Cazanele Mari(cu barca). Cred ca s-au retras de tot . La pescarul din D nu am gasit peste deloc iar in Ieselnita am putut cumpara

4 salai la juma'de kil si un crap la kil.Daca ramai peste noapte trebuie sa fii sigur ca este zona in care se permite - vorbeste cu cei care isi fac rondul pe acolo.
-
BygDaddy
- senior

PG nu mai costa nimik de vreo 3 ani. daca esti din alta localitate se rezolva in cateva ore, doar trebuie anuntat ca nu esti din Severin
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
-
horiavd
- senior

Merci pt. raspunsuri. Nasolie mare dac sali nu vrea...Pe Cerna a-ti fost de curand? Am auzit io povesti cu clenoci sau sunt baliverne?
-
Rapala Man
- veteran

urmeaza sa ajung si eu pt 2 zile la Drobeta, astept recomandari pt locuri de pescuit?
multumesc
Rapala worlds favorite fishing lure
-
tito
- veteran

Rapala Man scrie:urmeaza sa ajung si eu pt 2 zile la Drobeta, astept recomandari pt locuri de pescuit?
multumesc
Rap...cum a fost la Dunare? Nimic de bagat la cuptor?
-
Rapala Man
- veteran

tito scrie:Rapala Man scrie:urmeaza sa ajung si eu pt 2 zile la Drobeta, astept recomandari pt locuri de pescuit?
multumesc
Rap...cum a fost la Dunare? Nimic de bagat la cuptor?
mai ai sechele inca?

Rapala worlds favorite fishing lure
-
tito
- veteran

@Rap
Nu am ramas cu sechele, am ramas in schimb foarte dezamagit de tine.
Eram doar curios daca ai inceput si tu sa prinzi pesti adevarati...nu din aia ce abia au trecut de prima vara. Era sa uit....inca astept scuzele tale!
Vad ca ai facut unele progrese, cel putin in privinta "zambilicilor" ,inainte radeai cu trei odata, acum vad ca te multumesti cu unul singur...si asta mi se pare un pas inainte. Inseamna ca ai mai crescut si incepi sa pricepi sensul unor lucruri.