@sanya
in ce zona ai fost?
unde au facut lac?
e mare balta?
a crescut deja vegetatia pe canal?
Canal Crisul Negru-Crisul Repede
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
am gresit- m-am grabitdan_81 scrie:Cunosc lacul mic.Nu am incercat niciodata la caras acolo.Nu stiu daca mai este stiuca in el.
Referitor la asa -zisul brat mort nu e kiar mort.curge apa in el si daca nu ma insel vine kiar de la Taut(din Cris).Dar e mai putin umblat de pescari si cu stiuca multa.Iarna merita mers.
La zona 3 e o portiune cam pe la mijoc mai lata(salontanii o numesc "lapos") unde merita intrat si cu barca gonflabila.
de fapt cu barca merita intrat pe aroape toate zonele descrise daca nu sunt impanzite de zeci de pripoane cu pestisor
portiunea mai lata la care ma refeream("lapos") e la zona 2 intre podul de la homorog si cel de la tulca
cred ca voi incerca acolo din barca in weekend la stiuca
spune-mi sanya daca e deja multa vegetatia pe canal?
salut
eu am fost de la podul de la Ghiorac , adica de la padure in jos la apa mare , undeva mai jos se zice ca so facut ceva lac , eu nu am vazut , insa apa era opala se vede ca au fost miscat ... vegetatia nu prea este numai ce au ramas din anul trecut si din cauza schimbarii nivelului astea sa rupt si toata ziua se duce curentul .... cand am ajuns apa a curs spre Ghiorac , pe la pranz sa intors !
nu stiu ce sa zic poate o sa ia noroc dar eu asa am observat ca cand se schimba nivelul de cursul apei nici nu vorbesc ,nu mai mananca pestele acolo... dar cine stie !
eu am fost de la podul de la Ghiorac , adica de la padure in jos la apa mare , undeva mai jos se zice ca so facut ceva lac , eu nu am vazut , insa apa era opala se vede ca au fost miscat ... vegetatia nu prea este numai ce au ramas din anul trecut si din cauza schimbarii nivelului astea sa rupt si toata ziua se duce curentul .... cand am ajuns apa a curs spre Ghiorac , pe la pranz sa intors !
nu stiu ce sa zic poate o sa ia noroc dar eu asa am observat ca cand se schimba nivelul de cursul apei nici nu vorbesc ,nu mai mananca pestele acolo... dar cine stie !