Bucuresti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Bucuresti
Salut tuturor. Eu nu-s din Bucuresti dar o sa stau acolo pana prin Mai. Ma gandesc sa profit de timpul asta sa incerc sa prind ceva biban, sau poate salau!!!??? Pentru asta apelez la bunavointa voastra, ca un novice in materie de biban si salau ce sunt. Vreau sa experimentez pescuitul cu twistere daca e posibil. Puteti sa-mi spuneti si mie unde pot face asta? Ce taxe se platesc, ce pesti se prind si cu ce? Poate chiar mergem impreuna? Lacul ala din Crangasi de exemplu are peste? Se plateste vre-o taxa pe el? Dar Dambovita? 

- mihaimircea
- veteran
Eu nu pescuiesc in oras. Nu prea imi surade ideea de a da prin parc cu plimbaretii in ceafa, prefer sa fie liniste. Oricum Lacul Morii (ala din crangasi) si dambovita nu cred ca sunt alegeri prea fericite. Ar mai fi cateva parcuri: ior, tineretului, floreasca dar nu prea stiu ce si cum.
Iti recomand Gostilele, Mariuta (~50 km). Din pacate nu mai ies in perioada asta, ar fi fost o chestie sa mergem impreuna.
Iti recomand Gostilele, Mariuta (~50 km). Din pacate nu mai ies in perioada asta, ar fi fost o chestie sa mergem impreuna.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
Pai domnu mihaimircea cand aveti de gand sa mergeti pe gostile sa ma anuntati si pe mine ca ma intereseaza o ierire acolo!
Ca ma auzit o gramada de lucruri bune despre balta asta si nu am apucat sa pesc acolo!
In rest nu stiu ce sa zic despre baltile din bucuresti!
Adrien incearca in pantelimon ca acolo am auzit ca se mai ia biban si salau da nimik deosebit!
Ca ma auzit o gramada de lucruri bune despre balta asta si nu am apucat sa pesc acolo!
In rest nu stiu ce sa zic despre baltile din bucuresti!
Adrien incearca in pantelimon ca acolo am auzit ca se mai ia biban si salau da nimik deosebit!
- mihaimircea
- veteran
Te anunt, ti-am promis.
Nu stiu cand merg. am avut o captura grozava acum 3 saptamani si nu mai prididesc la curatat (n-am facut catch&R). A avut 3.4 kile (record personal), specia homo sapiens sapiens sapiens
. Curatarea o fac cu pampers si sanosan (pentru cunoscatori).
Prevad ca nu o sa am vreme de mers la pescuit nici in urmatoarele saptamani
Nu stiu cand merg. am avut o captura grozava acum 3 saptamani si nu mai prididesc la curatat (n-am facut catch&R). A avut 3.4 kile (record personal), specia homo sapiens sapiens sapiens

Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
mihaimircea scrie:Te anunt, ti-am promis.
Nu stiu cand merg. am avut o captura grozava acum 3 saptamani si nu mai prididesc la curatat (n-am facut catch&R). A avut 3.4 kile (record personal), specia homo sapiens sapiens sapiens. Curatarea o fac cu pampers si sanosan (pentru cunoscatori).
eee, ia-l in rucsac, o sa-i placa!

sa-ti traiasca!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
lacul morii
intreb de lacul morii pt. ca am drum mereu prin zona. A mai pescuit cineva acolo in ultima vreme la spining? Merita incercat? Se plateste ceva?
- mihaimircea
- veteran
- mihaimircea
- veteran