Bucuresti

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 01 Mar 2007, 13:39

Am pescuit eu la spinning pe Lacul Morii dar asta a fost toamna trecuta,capturi au fost doar cativa bibani altceva nu ai la ce sa te astepti.Se spune ca ar fi si stiuca si salau dar la cat de braconat este nu cred ca mai exista :evil:

Adrien
junior
junior

bucuresti

Mesaj de Adrien » 01 Mar 2007, 22:31

Mersi. Dar pe Gostile? Cat e taxa? cati Km sunt din Buc.? Trebuie barca? Alte lacuri cu rapitori mai aproape? Am vazut niste balti pe drumul spre Ploiesti. Stie cineva ce-i cu ele? :?:

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 01 Mar 2007, 23:14

Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

naj
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de naj » 15 Apr 2007, 16:27

situatie sambata pe gostilele:
- lume la pescuit nu prea multa ceea ce am crezut ca e de bine dar ne-am inmultit odata cu aparitia unora care au inceput sa dea ture cu barcile in viteza cea mai mare ;
- aparitia la tevi , la mai putin de 100 metri de locul in care pescuiam a doi insi(oamenii sefilor de pe acolo) care au inceput sa se invarta cu barca in cea mai mare viteza si sa faca zgomot pentru ca dupa aia sa scoata din apa plasa si sa plece in viteza cea mai mare pe langa noi cu niste valuri de am zis ca ne rastoarna.
a fost o partida de pescuit "mirifica"! :x
nu mai calc(a se citi-vaslesc) pe balta aia prea curand :x

aaa...captura - un strapazan (dar avand in vedere cele spuse mai sus nici nu ma mir)

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 15 Apr 2007, 20:12

chestia cu valurile, facute de barca, este cat se poate de adevarata.
eu am pescuit de pe mal, si cand au trecut pe acolo, mareea mi-a udat cizmoacele. :? de zgomot...puteau sa o lase mai incet...
totusi eu o sa mai merg pe balta, fin'ca am prins.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Scrie răspuns