Bradisor, Malaia, Petrimanu, Galbenu si Vidra

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 30 Mai 2011, 15:12

Ma uit in clipul asta - doamneeee ce gargaragiu e Anton asta, auzi "taxa e de 290 lei roni"! Nici legea nu o stie - se retin maxim 10 nu 5 exemplare.
Iar ala din spatele lui, al doilea padurarm are oi figura de milioane, parca e Axinte din Vacanta mare! Chestia cu "dreapta tehnica" arata ca numitu Anton chiar e mana in mana cu Cerbu. Rusine Antoane, te faci de ras plaiesule! :lol:

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 30 Mai 2011, 15:29

hahaha :lol: :lol: :lol: ...te-a aprins putin filmuletul asta Fario, a? :D
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 30 Mai 2011, 18:17

T.Adrian scrie:http://www.youtube.com/watch?v=G8My_sqxQU0

Aparent nu mai e voie deloc la pescuit pe Bradisor pe malul cu pastravaria.
filmarea este destul de veche, din 2007, se vede asta si pe o chitanta.
cat priveste aberatiile nesimtitului de Anton & Co, se vede si in filmarea astora (niste lingai de la o televiziune locala) la minutul 5:28 - 5:38 cand individul din planul secund pazeste niste undite puse pe cracane - un nou stil de spining la Bradisor :twisted:

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 30 Mai 2011, 20:36

anul trecut, pe bradisor, eu eram dupa o fisura de femur (si 1 luna in carucior de invalid), cu baston :!: si am mers de la plaja de pietre de la coada lacului, sontac-sontac, pana undeva pe la un paraias. vine Anton (il identific dupa gabarit), si zice "Platiti taxa!", eu ii arat bastonul (gestul sugera altceva...)... i-am spus ca ne intalnim peste 2 ore la masina rosie din zare... aveam actele si banii in portbagaj...
a coborat panta, si a luat banu'... eram cu un prieten si a platit el. Anton (sau care paznic o fi fost) era insotit de un tip mai spilcuit, cu o masina...

la ultima iesire ii invitam sa vina in crawl, fluture, sau cum vrea, pana la barca, sa ii platesc taxa. cu chitantierul in dinti :P

pastravaria cica se desfiinteaza, ca ies analizele apei prost in Rm. Valcea.

stie cineva ceva de "papacioc" ? marele secret al pescuitului de pastrav, la stationar :?:

la oblete erau multi pescari. dar ce oblete era in zonele inaccesibile... :idea:
imi pare rau ca nu am luat nici o varga la mine.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 31 Mai 2011, 09:28

gsteph1968 scrie: vine Anton (il identific dupa gabarit), si zice "Platiti taxa!", eu ii arat bastonul (gestul sugera altceva...)...

la ultima iesire ii invitam sa vina in crawl, fluture, sau cum vrea, pana la barca, sa ii platesc taxa. cu chitantierul in dinti :P

pastravaria cica se desfiinteaza, ca ies analizele apei prost in Rm. Valcea.

stie cineva ceva de "papacioc" ? marele secret al pescuitului de pastrav, la stationar :?:
daca era unul mai balsoi, suncos, cu respiratie sistolica la coborarea pantei sigur era Anton! Cred ca a sarit deja de 100 kile, e numa bunb de cutit la Craciun! :lol: Daca il pui sa inoate crawl 100 de m pe lac moare de inima garantat si pierde Ocolul silvic Voineasa un om de baza....
Ma bucur sincer daca e adevarat ca se desfiinteaza pastravaria. Preqa devenise feuda privata a lui Cerbu, aruncau in apa toate dejectiile. Sa revina apa lacului la starea de curatenie de la inceput. Pastravul de poipulare se poate aduce si din alte locuri.
Papacioc? Nu am auzit. Dar poti face asa - iei o musca artificiala mai mare din cele uscate, pastrezi hackle distrugi corpul si cureti carligul si pe carlig tragi un scorobete natural. Rar pastrav sa reziste la o asemenea semi-musca plimbata pe forfac din florocarbon la baza peretilor de stanca sau unde sa varsa un parau in lac. Pe Vidraru era fara egal chestia asta unde intra raul Buda in lac. Asta cam acum 3 ani.

pastrav 27
junior
junior

Mesaj de pastrav 27 » 31 Mai 2011, 10:17

E adevarat ca Cerbu arunca vrute si nevrute in lac,dar in acelasi timp se si scapa foarte multi pastravi in lac.Asa ca una peste alta,daca nu va mai fi pastravaria,nu stiu cine va mai popula ceva .
Rau cu rau,dar mai rau fara rau.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 31 Mai 2011, 20:46

stati sa vedeti ce deverseaza cabanele si vilele potentatilor vremii, sau pensiunile de pe vale - in zona nu exista canalizare, deci undeva se scurge toata mizeria, chiar daca unii sustin ca au fose septice.
apropo de pensiuni, cei care pescuiti pe lacul Bradisor sau ati pescuit acolo si a-ti platit taxa la celebrul Anton, ceretii sa va cazeze gratis la pensiunea lui propietate privata, sau sa vina cu o cafea macar, ca deh...................

Vlad S.
veteran
veteran

Mesaj de Vlad S. » 31 Mai 2011, 21:31

Treaba asta cu taxa la Anton nu mi-a iesit niciodata :D :D :D . Nu stiu cum de nu m-am intalnit niciodata cu el. Merg de 2 ani la bradisor si am vazut cam tot ce se intampla pe acolo incepand de la proprietatea privata a lui Cerbu, adica malul lui pe care nu ai voie sa intri :D :D. unde dau localnicii cu rame , viermi si papacioc dar si baietii la spinning. Atata timp cat majoritatea pescarilor dau la pluta cu momeli naturale si alte cocoloase nu inteleg cum isi poate permite unul de la ocolul silvic sa vina sa-mi ceara mie bani cand eu dau doar cu artificiale. Problema asta nu se intampla doar la bradisor, ci si la alte lacuri de munte care in trecut au fost rezervatii naturale si unde am avut ocazia sa mi se spuna luandu-ma la misto ca ''ce credeam ca pot sa pescuiesc oriunde am eu chef cu 30lei permis de la anpa''. La ora actuala exista o singura lege pt. toate apele din tara, cea data de anpa. Faptul ca ocoalele silvice nu vor sa se desparta de suptul de bani de la oameni mi se pare o treaba pur romaneasca si de aceea eu nu platesc nimic la nimeni niciodata. Deabia astept sa-l intalnesc prima data pe Anton asta ca sa ii spun parerea mea si sa plec fara sa ii dau nimic. Sa coboare viaductul sau sa inoate pana la barca daca o sa merg cu barca.si poate ii dau 10 lei , asa pt un pachet de tigari sa-i mearga bine la urcat inapoi la viaduct :D :D :D. Nu -i mai dati bani omului. Ce poate sa faca. N i m i c cu litere mari dar nu e voie :wink: . Nu are drept de dat amenzi pt. ca nu este autoritate in stat. Asa ca mergeti baieti la pescuit si incercati mai bine sa le explicati localnicilor ca e pacat sa retina pastraviorii cat palma si alte lucruri care sa ajute la un mers civilizat si prielnic pt aceasta apa. Pacat de frumusetea locurilor.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Iun 2011, 14:27

Vlad, ai 100% dreptate. Anton merita doar flit in nas si bobarnace dupa ureche. Dar aici pe site sunt oameni - unii de treaba - care ii cultiva prietenia si il scot drept mare "iubitor al muntelui"! Sau il cauta inainte sa pescuiasca sa le taie chitanta....asta desi aveau permis ANPA. Ne meritam soarta.

TheFly
veteran
veteran

Re: Bradisor, Malaia, Petrimanu, Galbenu si Vidra

Mesaj de TheFly » 26 Mai 2012, 13:57

Care mai e treaba cu Bradisor ? A fost cineva anul asta de cand s-a deschis la pastrav ?

Daca va feriti sa scrieti cine stie ce secrete pe forum, accept si pe privat :P , nu-i problema :roll: :respekt:

Scrie răspuns