bistret, rast & co

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

mini_mic
veteran
veteran

Re: bistret, rast & co

Mesaj de mini_mic » 01 Dec 2007, 00:27

leonb scrie:ati fost careva pe acolo in ultimul timp?? au mai ramas cateva dintoase pt sarbatori sau au curatat locul "sportivii"?
am fost eu de 3 sau 4 ori pana acum. din pacate datorita unora care migreaza din diferite judete ca sa bage plase aici ( AG, VL, GJ, HD -vazuti de mine ) si a localnicilor, se pare ca mai e doar carasel pe canalele pe care anu trecut faceam partide reusite la stiuca.
Obiectiv: 8,1 kg !

leonb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de leonb » 02 Dec 2007, 14:35

andrei-ovidiu : cand s-a intamplat chestia asta?

2door
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de 2door » 17 Dec 2007, 11:37

salut,
lasati mai visele cu canalele vietii din zona aia.nu mai e de mult de mers acolo.in schimb tot in zona aia sunt niste locuri super misto chiar pe malul dunarii.intrati pe orice drumeag in padure si mergeti pana dati de dunare.cautati anafoare si va garantez ca va veti distra mult mai bine decat intre miile de "pescari"de pe canalele alea .
ATENTIE:NU DATI DPUA SALAU CU OBLETE CA DATI DEGEABA.NU VREA DECAT LA CARASEL DIN ALA MICUT(MAX 5 CM)

leonb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de leonb » 17 Dec 2007, 13:07

se mai gaseste de cumparat carasel din ala mic, pe acolo sau sa ne luam de acasa?

mihaip
utilizator constant
utilizator constant

Re: bistret, rast & co

Mesaj de mihaip » 20 Dec 2007, 10:42

mini_mic scrie:
leonb scrie:ati fost careva pe acolo in ultimul timp?? au mai ramas cateva dintoase pt sarbatori sau au curatat locul "sportivii"?
am fost eu de 3 sau 4 ori pana acum. din pacate datorita unora care migreaza din diferite judete ca sa bage plase aici ( AG, VL, GJ, HD -vazuti de mine ) si a localnicilor, se pare ca mai e doar carasel pe canalele pe care anu trecut faceam partide reusite la stiuca.
asa e! am gasit niste plassssseeeeee....... :x am mers 10 minute pe langa una, cred ca avea 100 m. s-a terminat cu pescuitul acolo.

leonb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de leonb » 20 Dec 2007, 12:21

exista si locuri fara plase in romania?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Dec 2007, 12:32

da

neagoe mihai
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de neagoe mihai » 31 Dec 2007, 20:18

fratilor anul trecut a fost ce a fost, credeti-ma asa m-am invatat si eu la spinning. Direct la stiuca, la Rast, la C0, si chiar in Dunare la Cetate. Prindea toata lumea. Dar macelul care a fost la Rast si la C0 nu cred ca o sa-l mai vad vreodata, sau macar sper. Imi aduc aminte o data ca eram in decembrie la C0 si un localnic ma apostraofa sa nu-i incurc plasele cu mono-ul meu de 0,25. De rasul curcilor. In prezent nu mai este nimic la C0, daca anul trecut era ca o delta, acum totul a secat si nu se mai prinde mare lucru. Sfatul meu este sa nu faci drummul degeaba.

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 17 Ian 2008, 14:58

anul trecut in februarie am luate cele mai frumoase bucati de stiuca (nici nu visam la atacuri pe vobler jucat aproape pe loc in apa de 20 cm in inima stufului- practic vedeam cumatra cum misca stuful sa loveasca naluca- erau si canale cu apa mai mare pe la bistret si era stiuca cum nu am vazut vreodata. erau si multi braconieri ,in special localnici cu ''unelte'' home made... dintre pescari prindeau bucati capitale cei care aveau costum si intrau in stuf...dar in dunare, ce specii ar mai putea sa mearga? e ceva stiuca prin dunare? sunt locuri de salau?

neagoe mihai
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de neagoe mihai » 25 Ian 2008, 21:42

in afara de vara 2006 nu am prins stiuci in Dunare in zona respectiva. Am incercat si in 2007, dar nimic... Imi aduc aminte ca dupa inundatii prindeam stiuca la Cetate(DJ) in locuri in care substratul era nisipos sau chiar pietris, dar in 2007 nici macar o marlita. Sunt meseriasi care prind des salau si avat, eu mai am de invatat...

Scrie răspuns