Barajul Siriu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Barajul Siriu
Buna Ziua. Un prieten m-a invitat pe lacul Siriu de pe raul Buzau,dar el nu da la peste ci sta doar la gratar.Ma intereseaza si pe mine daca pe lac vine cineva dupa taxa sau e necesar un permis? Si ce speciide peste exista in lac? Indiferent daca sunt rapitori sau pasnici! Va multumesc anticipat! 

Locul e splendid!Este putin mai greu cu accesul auto, existand o singura cale de acces pana la lac cu masinile mici, pe la Viaductul Stanca Teherau.Cu un SUV mai ai 2 posibilitati: pe la Baile Siriu si pe la Valea Neagra.Ultima data cand am fost aici au venit cei de la AJVPS, vin indeosebi la sfarsitul saptamanii.
Peste e mult: crap, caras, scobar, clean, mai nou biban.
Merita sa incerci!Eu am avut de multe ori rezultate bune aici.
Peste e mult: crap, caras, scobar, clean, mai nou biban.
Merita sa incerci!Eu am avut de multe ori rezultate bune aici.
-
- junior
Am fost eu...si merg si we asta cu cortul!
AJVPS-u` vine numai duminica dar nu in fiecare saptamana.In general poti discuta cu ei omeneste.Daca mergi in timpul saptamanii chiar ca nu trebuie sa-ti faci griji.
ps. Daca ai permis vizat in alt judet, te costa 50 lei viza pt Lacul Siriu + Raul Buzau+Hartagu s.a.
AJVPS-u` vine numai duminica dar nu in fiecare saptamana.In general poti discuta cu ei omeneste.Daca mergi in timpul saptamanii chiar ca nu trebuie sa-ti faci griji.
ps. Daca ai permis vizat in alt judet, te costa 50 lei viza pt Lacul Siriu + Raul Buzau+Hartagu s.a.
-
- junior
Ma refeream la mp-u pe care ti l-am trimis prin luna mai a.c., la care n-am mai primit raspuns... dar nici nu mai e nevoie, oricum merciseb1 scrie:pai...ce detalii? am mai scris cateva despre lac ceva mai sus!dan bobei scrie:...si nici detalii nu vrei sa dai despre lac cand te intreaba omu' (PT seb1)