Barajul Siriu

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

seb1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de seb1 » 27 Aug 2007, 09:48

mii de scuze!
Acum am vazut mp-u`.

refe
utilizator nou
utilizator nou

impresii

Mesaj de refe » 28 Aug 2007, 10:01

ionut_brasov scrie:Merg miine si o sa va dau eu detalii dupa ce ma intorc. ;)
salutare

asteptam impresii despre cum este la barajul Siriului.

ionut_brasov
junior
junior

Mesaj de ionut_brasov » 28 Aug 2007, 11:18

a fost foarte cald :) am pescuit simbata de la 9.30 la 15.30 cind m-au cam gonit norii de furtuna si tunetele;
am pescuit doar la musca, am prins beldita :lol: , clean si un biban la nimfa (asta a fost mai ciudat ca l-am prins pe riu, amonte de lac cu vreo 2 km)
am vazut doar 2 pescari pe lac, in coada fara sa-i vad prinzind ceva.
zona frumoasa si plin de scobari (si pe riu si in coada lacului)

refe
utilizator nou
utilizator nou

impresii

Mesaj de refe » 28 Aug 2007, 14:06

ionut_brasov scrie:a fost foarte cald :) am pescuit simbata de la 9.30 la 15.30 cind m-au cam gonit norii de furtuna si tunetele;
am pescuit doar la musca, am prins beldita :lol: , clean si un biban la nimfa (asta a fost mai ciudat ca l-am prins pe riu, amonte de lac cu vreo 2 km)
am vazut doar 2 pescari pe lac, in coada fara sa-i vad prinzind ceva.
zona frumoasa si plin de scobari (si pe riu si in coada lacului)
se pare ca te-ai distrat...pana sa inceapa ploaia..
drumul pana acolo e ok sau trebuie un 4x4 ca sa ajungi...
o sa ajung prin octombrie pe la Buzau si ma gandeam ca poate trag si o partida de spining...
taxa cat e...a venit cineva...

ionut_brasov
junior
junior

Re: impresii

Mesaj de ionut_brasov » 28 Aug 2007, 15:18

refe scrie:se pare ca te-ai distrat...pana sa inceapa ploaia..
drumul pana acolo e ok sau trebuie un 4x4 ca sa ajungi...
o sa ajung prin octombrie pe la Buzau si ma gandeam ca poate trag si o partida de spining...
taxa cat e...a venit cineva...
drumul e bun pina la vreo 2km de coada lacului; cu nova si logan au trecut unii fara probleme pina pe malu lacului.
n-a fost nimeni in control; taxa parca e 25 lei
din cite stiu eu e apa de munte care se inchide la 15 sept. ar fi frumos sa respectam asta!

refe
utilizator nou
utilizator nou

Re: impresii

Mesaj de refe » 29 Aug 2007, 14:01

drumul e bun pina la vreo 2km de coada lacului; cu nova si logan au trecut unii fara probleme pina pe malu lacului.
n-a fost nimeni in control; taxa parca e 25 lei
din cite stiu eu e apa de munte care se inchide la 15 sept. ar fi frumos sa respectam asta!
ehh daca se inchide.. or mai fi si alte oportunitati...
io acum m-am apucat de pescuit...adika de spining.. si nu prea le stiu ...dar incet incet o sa invatz
multumesc pentru informatii si fir intins.

piticuprespalat
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de piticuprespalat » 24 Iun 2009, 20:21

Fratilor lacul e de belea ptr pescuit si campare ....cereti raspunsuri ,dar l -ati incercat vreunul dintre voi ?

seb1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de seb1 » 03 Iul 2009, 21:19

piticuprespalat scrie:Fratilor lacul e de belea ptr pescuit si campare ....cereti raspunsuri ,dar l -ati incercat vreunul dintre voi ?
Cam tarziu pe forum d-le piticprespalat :). Tinand cont de captura dvs. de pe acest lac, trebuia sa ne luminati mult mai repede. Pe cand o fotografie cu acea captura apoteotica? :lol:
Apropos! Unde campati dvs. cand mergeti pe lac la Siriu? Am inteles ca pe toata latura lacului dinspre strada s-a instituit o taxa/zi de catre niste organisme ce nu tin de AJVPS.
Dar, am mai aflat ( m-am interesat ) ca latura de pe partea cu Valea Neagra este nearondata vreunei ascociatii de pescari sau altei organizatii ( ex: Romsilva) si conform spuselor celor de la ANPA se poate pescui fara probleme doar cu pemis de la ei.
E adevarat?

piticuprespalat
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de piticuprespalat » 06 Iul 2009, 17:57

seb 1(probabil debastian det. 8) ) ...da asa e ,cam tirziu..am stat in umbra :wink: ;intradevar a fost concesionat malul cu DN 10 era vorba de o asociatie care se intitula "Muflonul" in prezent aceasta mai are numai zona viaductul Teharau unde a concesionat si luciul de apa,acolo poti pescui daca ai permis eliberat de ei(aprox.500 m pe toata lungimea malului aproape de stinca Teharau) oricum nu poti ajunge pe malul lacului in aceea zona decit cu acordul "lor" intrucit blocheaza drumul cu o VOLA, in rest se poate pescui fara probleme doar cu pemis de la ANPA.pentru foto trebuie sa mai astepti intrucit o sa fac la urmatoarea iesire ;nu prea obisnuiesc sa fac poze sincer nici nu am un aparat dar promit ca o sa i au atitudine si o sa mi cumpar unul :) .Ultima iesire am facut o chiar vineri .Am oprit in zona Singerei la aprox 1 km mai jos de teharau spre Nehoiu,am trecut cu barca pe malul opus DN,am avut o prezentare la fund la rima alba ,groasa dar nimic altceva ,in schimb am prins aprox 30 bibani si la pluta si la fund (2 mai mari 400-500 g).
De campat deobicei campam in coada cind era scazut,coboram pe drumul vechi pina aproape de teharau, acum merg de cele mai multe ori pe Sirias si pe malul cu DN campare la Giurca. :wink: :D

Scrie răspuns